Categorii
Intrebari de la cititori

Vrem sa construim o casa in Covasna, 25 km de Brasov

Buna ziua. Vrem sa construim o casa in localitatea Marcus, Judet Covasna (la 25 de km de Brasov). Casa are 48 mp. Cosntructia s-a dezvoltat doar pe parter. Structura de rezistenta a locuintei este din pereti de caramida tip Porotherm, planseu peste fundatie si parter din beton armat. Locuinta are dimensiuni exterioare in plan la nivelul parterului de 10×4.8m. Soclul casei va avea inaltimea de 0.6m proiectata din beton, care se va lega la nivelul superior cu o centura de beton armat c16/20, de jur imprejur. Se propune planseu din beton armat de 12cm grosime la placa peste fundatie si peste parter. Acoperisul se rezolva cu sarpanta de lemn ecarisat in doua ape cu invelitoare tip tigla profilata. Fundatia se executa continuu sub ziduri portante din beton ciclopian marca c8/10 conform planului de fundatii unde este indicata adancimea si grosimea fundatiilor respectiv a soclului.


Gasiti proiectul aici: link fisiere proiect.
Se va lucra cu banca Carpatica, credit de investitie imobiliara (din ce am vorbit pana acum cu ei vor sa discute cu constructorul pentru a vedea un deviz si pentru a face plata in avans).
Va rugam sa ne oferiti o cotatie de pret pentru constructia la rosu (materiale + manopera). Va multumim.

Intrebare de la Alin, pe adresa redactiei: Vrem sa construim o casa in Covasna, 25 km de Brasov.

3 răspunsuri la “Vrem sa construim o casa in Covasna, 25 km de Brasov”

Buna ziua,pentru Alin,o asemenea casa tocmai am finalizat-o in judetul Ialomita finantata de banca Carpatica sa ca stiu exact ce documente sint necesare si cum trebuiesc intocmite,Daca doriti va pot da relatii la tel.0760065717 sau puteti sa-mi trimiteti documentatia pe adresa de mail binian.construct@yahoo.com.Va multumesc

Intreprindere Individuala ,echipa constructori jud Covasna ,com Dobarlau va sta la dispozitie ,contact tel 0758859538 George ,mail georgebaracut@yahoo.com ,am nevoie de un proiect pentru un deviz de manopera plus materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *