Categorii
Intrebari de la cititori

Aceeasi culoare la parchet, plinta si usi e ok?

Buna ziua! As vrea sa stiu daca e total deplasata utilizarea aceleiasi culori la parchet, plinta si usi? E un bej deschis, usor albit si satinat iar pentru pereti ma gandesc la un alb unt / crem / bej.
Parchetul, usile si plinta sunt deja comandate – vezi mai jos – insa ma roade un pic ca as fi putut face o alegere mai buna :).
proges. ro/parchet-triplustratificat-quick~step/quick~step-~-castello-stejar-polar-lac-satinat-cas1349-2727/
Multumesc.


Intrebare de la Carmen, pe adresa redactiei: Aceeasi culoare la parchet, plinta si usi e ok?

3 răspunsuri la “Aceeasi culoare la parchet, plinta si usi e ok?”

Buna, Carmen!

Parerea mea este ca n-ai facut o alegere gresita si pentru ca tot ai comandat deja usile, parchetul si plinta ar fi bine sa nu te mai intrebi cum ar fi fost daca ai fi ales altceva. Nu este cazul sa te stresezi ca decorul va fi prea monoton, mai sunt atat de multe elemente care pot schimba (inviora) ambientul unui spatiu, asa ca vei avea cu ce sa lucrezi: mobilier, accesorii, decoratiuni, textile etc.

Diseara va intra un articol cu un apartament amenajat si decorat integral in tonuri de bej. Sa-l citesti si mai ales sa vezi imaginile in care a fost ilustrat si vei vedea ca un decor monocromatic nu este deloc deranjant, ci dimpotriva, este linistitor, bland si confortabil, cu conditia sa se imbine corect toate elementele care il compun.

Multumesc pt raspun, Victoria.
Se pare ca mai sunt sanse sa schimb culoarea la usi, inca nu le-au finisat, si ma intreb daca albul ar fi mai potrivit sau sa le las culoarea parchetului.

Mie, personal, imi plac mai mult usile albe, mai ales atunci cand formeaza un contrast cu pardoseala. Iti recomand sa alegi si plinta in aceeasi culoare. Insa, asa cum spuneam si mai sus, sunt convinsa ca decorul va iesi foarte frumos chiar si cu toate cele trei elemente in aceeasi nuanta 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *