Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ajutor URGENT: am turnat grinzile de fundare, urmeaza radierul, au venit ploile


Am nevoie urgent de ajutor. Am sa fiu cat mai scurt. Am turnat grinzile de fundare si urmeaza radierul, doar ca au inceput ploile si pamantul din fundatie, pamantul care urmeaza a fi pus ca umplutura este ud. Am nevoie de un sfat bun. Continui lucrarile asa cu pamantul ud sau trebuie sa astept sa se usuce pamantul din fundatie si cel ce urmeaza a fi pus, inainte de a turna radierul? Multumesc!


Intrebare de la George, pe adresa redactiei: Ajutor URGENT: am turnat grinzile de fundare, urmeaza radierul, au venit ploile.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

attila harghita in septembrie 30th, 2015

Buna ,cine e constructorul? Ei nu stie ce e de facut,sau ati renuntat la el. Din ce vreti sa faceti casa din caramida sau din lemn? Nu trebuie lasat trebuie compactat si pus umplutura uscata iar compactat si dupa aia pietris,folie polistiren plasa de buzau,
legat la centura si turnat beton placa sa fie in jur de 12 si 13 cm!
tel; 0744 207 743.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii