Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere usi interioare (culori) la camere in nuante deschise

Buna. Ce culoare sa aleg la usile interioare la o casa parter si masarda, unde livingul si locul de luat masa si bucataria sunt deschise. Usa este doar la bucatarie? Pe hol este gresie gri deschis. Ne-am gandit la usi venghe, este ok sau trebuie sa luam usi in nuanta gresiei? Dar parchetul? Multumesc.


Intrebare de la Anca, pe adresa redactiei: Alegere usi interioare la camere in nuante deschise.

2 răspunsuri la “Alegere usi interioare (culori) la camere in nuante deschise”

Buna, Anca!

Usile nu trebuie sa aiba culoarea gresiei, asa ca daca va doriti usi wenge, le puteti cumpara fara nicio grija. De altfel griul se asorteaza foarte frumos cu maroul inchis. In privinta parchetului decizia va apartine in totalitate, eu nu-mi permit sa va dau un sfat fara sa stiu ce preferinte aveti, cat de luminoasa este casa sau mobilier aveti. Sfatul meu este sa mergeti pe o nuanta neutra, deschisa, usor de asortat (in ultimii ani se poarta greige, o combinatie foarte reusita de gri cu bej) si de intretinut. Te invit sa citesti urmatorul articol care, sper eu, te va ajuta sa alegi parchetul potrivit: https://www.casadex.ro/2015/06/tendinte-actuale-in-alegerea-parchetului-sau-ce-parchet-este-la-moda-in-2015/

Noi am pus usi din lemn – mahon (nu lemnul, ci culoarea ), care contrasteaza frumos cu peretii albi si parchetul bej. Spor la treburi !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *