Categorii
Intrebari de la cititori

Am ajuns la alegerea parchetului si nu stim ce culoare sa alegem

Buna! Eu si cu sotul meu ne construim o casa. Acum suntem in momentul in care am ajuns la interioare. Avem doua dormitoare, unul roz pentru fetita noastra si unul verde deschis pentru noi. Usile sunt in nuanta nuc. As dori un sfat pentru alegerea parchetului. Ce culoare sa fie? Sa il asortez cu nuanta usilor? Mentionez ca tamplaria geamurilor este un maro inchis. Multumesc!


Intrebare de la Nicoleta, pe adresa redactiei: Am ajuns la alegerea parchetului si nu stim ce culoare sa alegem.

Un răspuns la “Am ajuns la alegerea parchetului si nu stim ce culoare sa alegem”

Buna, Nicoleta!

Daca incaperile casei voastre sunt foarte luminoase si destul de spatioase, puteti monta parchet in ton cu usile de interior. Trebuie sa ai in vedere insa ca acesta se intretine ceva mai greu decat parchetul in nuante deschise, iar in cazul in care este supus socurilor – adica este zgariat – micile defecte aparute devin extrem de vizibile si, prin urmare, aproape imposibil de ascuns. De asemenea, o pardoseala in nuante inchise ar trebui echilibrata cu mobilier in culori deschise, asa ca trebuie sa aveti in vedere si acest aspect.

Ca sa-ti usurezi sarcina luarii unei decizii, iti recomand sa citesti urmatorul articol: https://www.casadex.ro/2014/11/pardoseli-de-culoare-inchisa-in-decorul-casei-cum-le-asortam/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *