Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Caut sfaturi decorare si amenajare practica a unei garsoniere


Caut sfaturi pentru decorarea unei garsoniere de 37.08 mp, living 15.05. Mentionez faptul ca sunt studenta in anul I si imi doresc un loc indraznet si practic. Multumesc anticipat!


Intrebare de la Alexandra, pe adresa redactiei: Caut sfaturi decorare si amenajare practica a unei garsoniere.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in septembrie 6th, 2015

Buna, Alexandra! Bine ai venit in comunitatea casadex.ro :)

Te ajutam cu cea mai mare placere, insa pentru asta te rugam sa ne trimiti schita si cateva imagini cu garsoniera ta la adresa andrei@casadex.ro si sa ne spui ce culori iti plac, ce piese de mobilier detii deja sau ce ai dori sa cumperi. Noi le vom atasa mai jos, intr-un comentariu, iar apoi vom incerca sa venim cu idei pentru solutionarea dilemei de amenajare in care te afli :)

Silvestru Sterie in septembrie 9th, 2015

Bună ziua!

Oferta noastră 30 euro/mpsc
Când vrem să facem un lucru bun, o casă bună, o zugrăveală bună, este bine să îndrăznim să facem aceste lucruri bune deoarece în acest caz îndrăzneala este o îndrăzneală bună care ne face bine și nouă și celor din jurul nostru, dar atunci când dorim să facem un lucru rău, o casă rea, o zugrăveală rea, este rău să îndrăznim să facem aceste lucruri rele deoarece în acest caz îndrăzneala este o îndrăzneală rea care ne face rău și nouă și celor din jurul nostru și vom suferi apoi pentru că am vrut aceste lucruri rele, fapte rele, etc..

Silvestru Sterie (Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii