Categorii
Intrebari de la cititori

Caut sfaturi decorare si amenajare practica a unei garsoniere

Caut sfaturi pentru decorarea unei garsoniere de 37.08 mp, living 15.05. Mentionez faptul ca sunt studenta in anul I si imi doresc un loc indraznet si practic. Multumesc anticipat!


Intrebare de la Alexandra, pe adresa redactiei: Caut sfaturi decorare si amenajare practica a unei garsoniere.

2 răspunsuri la “Caut sfaturi decorare si amenajare practica a unei garsoniere”

Buna, Alexandra! Bine ai venit in comunitatea casadex.ro 🙂

Te ajutam cu cea mai mare placere, insa pentru asta te rugam sa ne trimiti schita si cateva imagini cu garsoniera ta la adresa andrei@casadex.ro si sa ne spui ce culori iti plac, ce piese de mobilier detii deja sau ce ai dori sa cumperi. Noi le vom atasa mai jos, intr-un comentariu, iar apoi vom incerca sa venim cu idei pentru solutionarea dilemei de amenajare in care te afli 🙂

Bună ziua!

Oferta noastră 30 euro/mpsc
Când vrem să facem un lucru bun, o casă bună, o zugrăveală bună, este bine să îndrăznim să facem aceste lucruri bune deoarece în acest caz îndrăzneala este o îndrăzneală bună care ne face bine și nouă și celor din jurul nostru, dar atunci când dorim să facem un lucru rău, o casă rea, o zugrăveală rea, este rău să îndrăznim să facem aceste lucruri rele deoarece în acest caz îndrăzneala este o îndrăzneală rea care ne face rău și nouă și celor din jurul nostru și vom suferi apoi pentru că am vrut aceste lucruri rele, fapte rele, etc..

Silvestru Sterie (Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *