Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culori sa aleg pentru baie (usi, parchet, mobilier)?

Buna! Ce culoare pot alege pentru usile de interior, parchet si mobilier pentru baie avand gresia din bucatarie si cea de pe hol in nuante de maro iar faianta bej? Multumesc!


Intrebare de la Laura, pe adresa redactiei: Ce culori sa aleg pentru baie (usi, parchet, mobilier)?

Un răspuns la “Ce culori sa aleg pentru baie (usi, parchet, mobilier)?”

Buna, Laura!

Gresia si faianta alese iti permit multiple variante de asortare, iar alegerea culorii mobilierului depinde in primul rand de preferintele tale si de gradul de luminozitate si dimensiunea spatiului. Iti recomand sa mergi pe tonuri deschise si luminoase, iar alegerea ideala pentru baie este mobila alba care va contrasta placut pe fundalul bej/maro.

Pentru usi iti recomand sa mergi pe alb – o alegere universala care iti va usura rezolvarea dilemelor cromatice pe viitor. Si pentru parchet iti recomand tot o nuanta deschisa de bej sau bej cu tenta gri, ca tot se poarta in ultimii ani, iar ca sa incununezi totul alege o plinta alba lata pe care o poti aplica chiar in in zonele placate cu gresie (hol si bucatarie), pentru a crea un decor unitar in intreaga locuinta. Ca sa ma fac mai bine inteleasa, te rog sa citesti urmatorul articol: https://www.casadex.ro/2015/09/de-ce-imi-plac-usile-de-interior-si-plintele-albe/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *