Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce etape trebuie parcurse peste tencuiala interioara?


Ce etape trebuie parcurse peste tencuiala interioara pana la var? Meseriasul care il am mi-a zis ca prima mana este MP75, a doua mana CT126, a treia mana CT127, a patra gletul ultrafin si ultima amorsa. Este bine asa. Astept raspuns. Va multumesc.


Intrebare de la Ovidiu, pe adresa redactiei: Ce etape trebuie parcurse peste tencuiala interioara?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Mircea in octombrie 1st, 2015

Da, e corect,dar prea costisitor.

cavas in octombrie 1st, 2015

Buna ziua
Ati avut inspiratia sa colaborati cu un mester de calitate. Ce v-a spus este corect din punct de vedere profesiomal. De ce nu aveti incredere in el, si ne intrebati pe noi ??. Fara incredere si respect fata de munca din constructii, va fi greu sa mergeti mai departe.
Cu stima, CAVAS

Cristian in octombrie 1st, 2015

In aceiasi situatie sunt si eu dar de la meseriasul care mia adus casa pana la stadiul asta am inteles ca urmatorul pas dupa tencuiala este um mp 75 lisat sau glisat ceva de genu care e si ultima mana o scoate la gata pentru amorsa si var. Ce parere aveti despre aceasta varianta?

Calin in octombrie 28th, 2015

tencuiala pe baza de ipsos apoi stropita si netezita se poate zugravi direct. sau rigips aplicat direct pe zidarie. variante mai ieftine si bune, folosite in franta.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii