Categorii
Intrebari de la cititori

Cu ce pot sa combin culoarea verde masliniu in dormitor?

Buna Ziua. Suntem proprietarii unui apartament cu 3 camere si 2 bai recent achizitionat si care in prezent se afla in curs de finalizare a lucrarilor interioare. Intrebare: pentru dormitor am ales o nuanta de baza, verde-masliniu, insa nu as dori ca cei 4 pereti sa fie intr-o singura culoare. Cu ce alta culoare as putea sa combin acest verde masliniu ca sa iasa in evidenta (mobilierul este alcatuit din corpuri putine si este de un maro inchis spre negru) si pe care dintre pereti ar arata mai bine (patul va fi asezat in dreapta peretelui cu geamul)?. Multumesc.


Intrebare de la Anda, pe adresa redactiei: Cu ce pot sa combin culoarea verde masliniu in dormitor?

6 răspunsuri la “Cu ce pot sa combin culoarea verde masliniu in dormitor?”

Buna, Anda!

Voi incepe prin a spune ca verdele masliniu este o alegere potrivita pentru dormitor, datorita efectului relaxant pe care il are asupra psihicului uman. De asemenea, olive, face casa buna cu orice nuanta de maro, asa ca sunt convinsa ca, per total, decorul va iesi unul armonios, bine legat si placut privirii. daca vrei sa-i mai adaugi dormitorului o pata de culoare in plus, poti opta fie pentru mov, fie pentru turcoaz. Ambele culori se asorteaza placut cu verdele masliniu, dar si cu mobilierul maro inchis, sunt bogate, au un puternic impact ornamental si vor completa placut decorul. Cat despre alegerea peretelui de accent, in opinia mea, cel mai potrivit ar fi peretele de la capul patului, desi, daca mobilierul prezent este unul sumar, minimalist, compus din corpuri putine, eventual suspendate pe perete, culoarea de accent poate fi aplicata si pe peretele cu respectivele corpuri.

Eu as alege un galben cald.
Sa va simțiți bine, sa fiți fericiți, sa vă bucurați de căsuța voastră!

Multumesc PT raspunsuri… E foarte dificil sa faci pe plac ochiului si sufletului când sti ca vrei sa faci treaba buna PT o perioada îndelungata de timp… Am hotărât in cele din urma si am zis ca peretele cu geamul si cel opus lui sa fie verde iar peretele unde va fi Așezat patul si cel opus lui sa fie un bej sau galben cald ( s ar potrivi cu nuanta de maro închis al patului )….mai doresc o oglinda dar inca nu stiu unde ii va fi locul si un tablou frumos – PT o pata de culoare…

Daca peretele de deasupra patului va ramane gol, infrumuseteaza-l cu tabloul, iar oglinda – daca nu va fi inclusa in mobila, ci un model individual tip stativ – poate fi asezata pe peretele opus ferestrei sau intr-o laterala a acesteia.

Gandim la fel Victoria…faptul ca mi s-a confirmat dorinta…m a ajutat foarte mult la punerea ei in practica…
CasaDex esti/sunteti minunata/minunati (Y)

Ne bucuram nespus ca ai gasit raspunsul la intrebarile care te framantau chiar aici, pe casadex.ro, Anda 🙂 Si ne bucuram ca te-ai laturat comunitatii noastre 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *