Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum pot amenaja interiorul unui living cu forma atipica?


Cum pot amenaja interiorul unui living cu forma atipica, dreptunghi cu un colt rotunjit, linia scarii interioare? Imi doresc mobilier minimalist si in culori deschise, pardoseala fiind cu marmura Alexander. Toti peretii au usi si ferestre, exceptand cel de pornire scara, care are doar ferestre. Multumesc!


Intrebare de la Ieronim, pe adresa redactiei: Cum pot amenaja interiorul unui living cu forma atipica?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in septembrie 22nd, 2015

Buna ziua, Ieronim!

Ca sa putem vizualiza mai usor configurarea livingului, te rugam sa ne trimiti schita acestuia (eventual si cateva imagini realizate din diferite unghiuri) la adresa andrei@casadex.ro. Noi vom atasa imaginile primite mai jos, itnr-un comentariu si apoi vom incerca sa venim cu cateva solutii.

Andrei in septembrie 26th, 2015

Am primit pozele cu schita casei si livingul. Le adaug mai jos:

Si textul: „Ce model de balustrada ar fi potrivit? Din sticla este OK?Multumim mult!”

Andrei in septembrie 27th, 2015

poze cu scara interioara:

Victoria in septembrie 27th, 2015

Multumim pentru imagini! Din pacate, livingul, asa cum am vazut in pozele si schita atasate, are o forma care pune probleme in alegerea locului pentru ansamblul tv. Insa nu doar forma este cea care complica lucrurile, in opinia mea, ci mai ales multitudinea ferestrelor si golurilor de usa prezente. Din schita vad ca sugestia arhitectului este sa se monteze sub scara interioara o canapea circulara, insa nu vad si o propunere pentru amplasarea mobilierului modular (biblioteca) si a aparaturii tv-video.

Propunerea mea este sa se monteze un coltar (sau o canapea ampla si un fotoliu) pozitionata cu spatele la ferestrele din living ( la o distanta de, sa zicem, 1 metru de fereastra), cu bratul scurt orientat spre iesirea din living, iar pe peretele de sub scara sa fie proiectat si realizat la comanda un ansamblu de mobilier modular. Nu stiu insa daca vei gasi producatori dispusi/apti pentru a realiza o mobila/biblioteca circulara, adaptata formei peretelui de sub scara interioara, de aceea cred ca realizarea unei garnituri minimaliste, formate din compuri modulare (unele verticale si altele orizontale), asa cum iti si doresti, din cate te-ai exprimat mai sus, reprezinta cea mai buna solutie.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii