Categorii
Intrebari de la cititori

Cum pot amenaja interiorul unui living cu forma atipica?

Cum pot amenaja interiorul unui living cu forma atipica, dreptunghi cu un colt rotunjit, linia scarii interioare? Imi doresc mobilier minimalist si in culori deschise, pardoseala fiind cu marmura Alexander. Toti peretii au usi si ferestre, exceptand cel de pornire scara, care are doar ferestre. Multumesc!


Intrebare de la Ieronim, pe adresa redactiei: Cum pot amenaja interiorul unui living cu forma atipica?

4 răspunsuri la “Cum pot amenaja interiorul unui living cu forma atipica?”

Buna ziua, Ieronim!

Ca sa putem vizualiza mai usor configurarea livingului, te rugam sa ne trimiti schita acestuia (eventual si cateva imagini realizate din diferite unghiuri) la adresa andrei@casadex.ro. Noi vom atasa imaginile primite mai jos, itnr-un comentariu si apoi vom incerca sa venim cu cateva solutii.

Am primit pozele cu schita casei si livingul. Le adaug mai jos:

Si textul: „Ce model de balustrada ar fi potrivit? Din sticla este OK?Multumim mult!”

Multumim pentru imagini! Din pacate, livingul, asa cum am vazut in pozele si schita atasate, are o forma care pune probleme in alegerea locului pentru ansamblul tv. Insa nu doar forma este cea care complica lucrurile, in opinia mea, ci mai ales multitudinea ferestrelor si golurilor de usa prezente. Din schita vad ca sugestia arhitectului este sa se monteze sub scara interioara o canapea circulara, insa nu vad si o propunere pentru amplasarea mobilierului modular (biblioteca) si a aparaturii tv-video.

Propunerea mea este sa se monteze un coltar (sau o canapea ampla si un fotoliu) pozitionata cu spatele la ferestrele din living ( la o distanta de, sa zicem, 1 metru de fereastra), cu bratul scurt orientat spre iesirea din living, iar pe peretele de sub scara sa fie proiectat si realizat la comanda un ansamblu de mobilier modular. Nu stiu insa daca vei gasi producatori dispusi/apti pentru a realiza o mobila/biblioteca circulara, adaptata formei peretelui de sub scara interioara, de aceea cred ca realizarea unei garnituri minimaliste, formate din compuri modulare (unele verticale si altele orizontale), asa cum iti si doresti, din cate te-ai exprimat mai sus, reprezinta cea mai buna solutie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *