Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc preturi manopera pentru finisaje (gips carton, glet, lavabila) 250 mp

Buna ziua, doresc o oferta de pret la manopera pentru urmatoarele:
250 mp glet incarcare 2 straturi + slefuit + glet finisaj + slefuit + amorsa + 2 straturi lavabila.
Montat gips carton 120 mp la tavane + chituit pe imbinari + glet finisaj toata suprafața + amorsa + 2 straturi lavabila, din care 70 mp plafon beton 50 structura lemn.
Aproximativ 100 mp gresie + faianta, aproximativ 100 mp parchet + plinta. De turnat sapa sau incarcat trepte scara. In aceasta manopera sa fie incluse glafuri, pervaze, la ferestre si usi.


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Doresc preturi manopera pentru finisaje (gips carton, glet, lavabila) 250 mp.

15 răspunsuri la “Doresc preturi manopera pentru finisaje (gips carton, glet, lavabila) 250 mp”

Buna ziua
Astept o adresa de e-mail, la care sa va prezint oferta de pret detaliata.
Rog precizati in ce localitate este lucrarea, si in ce perioada doriti sa inceapa.
Cu respect, CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

Salut.Un pret corect se poate stabili numai la fata locului,santem o echipa de meseriasi din jud.Teleorman si efectuam lucrari de finisaje.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.

Bună ziua!

Aproximativ 30 EURO/MPSC.
Vă rugăm să na contactați pentru negocierea unui preț exact.Reduceri 50% – la manoperă. Avans 30%.

Silvestru Sterie (Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Buna ziua, am rugamintea sa-mi comunicati o adresa de e-mail unde sa pot trimite oferta si sa precizati care este locatia. Adresa noastra de e-mail :raro_infra@yahoo.com . Multumesc !

SC.Lazar Total C-Tii
Va ofera servicii de finisari case-vile la cheie, preluam case la rosu pe baza de contract, pentru finisari la cheie, inclusiv instalatiile sanitare si electrice, detalii numai cu proiect, email. lazar.constructii@gmail.com
Cu stima,
Mihai Lazar
0766813228
0749566910

Suntem o echipa de meseriasi care executa lucrari de finisaje interioare si exterioare la preturi modeste.Manopera pentru lucrarile dumneavoastra poate fi de 12.500 lei.Preluam case,vile la rosu pentru finisaje interioare si exterioare.Relatii la email mircov11@yahoo.com.Va multumim.

Scrie un ofertant: avans 30%
Mai exista oameni asa de creduli care sa sa dea avans inainte de inceperea lucrarii? Si 30% dintr-o suma consistenta …

Lucrarile se etapizeaza si banii se ofera proportionat la incheierea etapei pastrand pentru final o suma mai consistenta. Final incluzand curatenia in santier! Am lucrat cu diferite echipe si cei mai multi termina ce s-au inteles insa lasa in jurul lor un dezastru de mizerie, reclamand faptul ca nu e treaba lor sa-si adune molozul rezultat din ce au executat, sa indeparteze banda de protectie de pe usi, ferestre, sa readuca geamurile de la mat (de praf si stropi) la clar et c.

Ganditi-va la toate aspectele si discutati-le in avans. Casa va ramane cel putin la fel de curata precum a fost preluata. Altfel veti reveni pe casadex.ro pentru a cauta echipe de curatenie 😀 sau veti pierde zile inntregi sa reparati ceea ce echipa ar fi facut in cel mult cateva ore.

Succes!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *