Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa construiesc o casa in Berceni, Ilfov – cost manopera

Buna ziua. Doresc sa construiesc casa la rosu pe interior iar pe exterior tencuita si izolata cu polistiren de 10. Deasemeni vreau sa construiesc un gard de 125 ml. Casa va avea suprafata construita de 250 mp si va fi in comuna Berceni, Ilfov. Doresc sa stiu urmatoarele: 1. costul manoperei si 2. costul unei astfel de constructii cu manopera si materialele. Inceperea constructiei anul 2017. Va multumesc.


Intrebare de la Marian, pe adresa redactiei: Doresc sa construiesc o casa in Berceni, Ilfov – cost manopera.

4 răspunsuri la “Doresc sa construiesc o casa in Berceni, Ilfov – cost manopera”

Buna ziua. numele meu este Gheorghe Craciun, directorul firmei de constructii SC. Craciun Investments SRL.
Am gasit contactul dumneavoastra pe site-ul https://www.casadex.ro, legat de cererea dumneavoastra de a construi. Noi dorim sa va facem o oferta in acest sens
Noi construim case, vile la pretul de 30-40 euro/mp, (manopera la rosu) si la 90-110 euro/mp (manopera+materiale la rosu), iar la cheie intre 220-270 euro/mp (manopera+materiale). Pretul variaza in functie de proiect.
Avem nevoie de un proiect pentru a va face o oferta concreta. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0754 457 950 / 0737 670 630, sau pe mail craciun_invest@yahoo.com.
Suntem o firma de constructii care prestam toate tipurile de servicii si lucrari in constructii. Suntem din Maramures. V-as ruga sa ne trimiteti proiectul pe mail pentru a va face o oferta de pret, si sunt convins ca putem ajunge la un consens. Recomandarile noastre sunt cele ale clientilor nostrii.
Vreau sa va spun ca noi deja am început construcția unei case lângă Ploiești, în localitatea Stresnicu. Ca am observat ca dumneavoastră doriți sa construiți lângă Ploiești.
Mulțumesc și aștept răspunsul dumneavoastră. O zi buna.
Toate cele bune

Toate cele bune.

Cu stima,
Gheorghe Craciun
Tel : 0754 457 950 / 0737 670 630
E-mail: craciun_invest@yahoo.com
SC. Craciun Investments SRL

Buna ziua stimate domn.
Cu cea mai mare placere discutam despre constructia unei casa la rosu + finisaje in 2017, daca sinteti de acord sa finalizam negocierile si sa incheiem contractul pina la 01 12 .2015. cu preturi din 2015.
Daca sinteti de acord , astept schitele din proiect ( cind il veti avea )pe adresa cavas33@yahoo.ro sau detalii despre casa la rosu la tel 0745315725
Cu stima, CAVAS.
Mesteri constructori de calitate, executam in toate judetele case la rosu, case la gata, preluam case la rosu pentru executia de finisaje interioare.

Bună ziua!

Manoperă – preț mediu 50 euro/mpsc LA ROȘU și 100 euro/mpsc LA CHEIE.
Materiale – preț mediu 100 euro/mpsc LA ROȘU și 200 euro/mpsc LA CHEIE.
Pentru tencuieli exterioare și termoizolație se negociază separat ca și pentru alte lucrări suplimentare. Avans 30%. Reduceri la manoperă 50%.
Recomandări: Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *