Categorii
Intrebari de la cititori

Izolatie pereti cu vata bazaltica de 200 mm si acoperis cu 400 mm. E ok?

Va salut! Avem casa in constructie, caramida de 25 evoceramic, acoperis tip terasa. As vrea sa stiu daca putem folosi vata bazaltica, de 200 mm pe pereti, cea de la rockwool, in sensul daca ar fi suficienta ca grosime, pentru o izolare termica cat mai bun. Iar la acoperis daca pot folosi doua straturi din acelasi tip de vata bazaltica, acelasi producator, dorind sa avem un strat destul de consistent de izolatie, dat fiind faptul ca prin acoperis se pierde in general, cea mai multa energie! Multumesc.


Intrebare de la Soare, pe adresa redactiei: Izolatie pereti cu vata bazaltica de 200 mm si acoperis cu 400 mm. E ok?

3 răspunsuri la “Izolatie pereti cu vata bazaltica de 200 mm si acoperis cu 400 mm. E ok?”

Bună ziua!

Recomandăm tuturor să construiască o casă solidă, odihnitoare, aerisită, realizată din materiale naturale care respiră și asigură un aer proaspăt în interior (piatră, ciment, cărămidă, lemn, cu ziduri groase și fundație solidă.

Silvestru Sterie (Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Problema apare la montaj unde pot sa apara punti termice din cauza montajului defectuos.Daca va intereseaza santem o echipa de meseriasi din jud.Teleorman si ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna ziua. Este interesant ceea ce vreți sa faceți. Ați încercat sa aflați cotatii de preț si de la alți producători? Vata pentru fațada si pentru mansarda au preț mai accesibil la Isover. Dacă sunteți interesat va invit sa solicitați oferta de preț furnizând câteva informații: nume, locația, suprafața, parteneri de unde ați cumpărat materialele. O zi buna.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *