Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte pret constructie casa la rosu in Sibiu – manopera si materiale

Doresc si eu o oferta de pret pentru o constructie casa la rosu suprafata de 183 mp construiti si terasa de de 26 mp, in Sibiu, cartier Veterani, pret manopera si materiale.


Intrebare de la Dan, pe adresa redactiei: Oferte pret constructie casa la rosu in Sibiu – manopera si materiale.

22 de răspunsuri la “Oferte pret constructie casa la rosu in Sibiu – manopera si materiale”

pret estimativ 24.000 E,manopera 6500 E.Dar un calcul exact se poate efectua daca ne prezentati un proiect.tel 0766799497

Buna ziua.

SC. Valmio Consulting S.R.L antreprenor general in constructii, realizeaza in toata tara, constructii civile , comerciale, industriale, constructii din lemn, finisaje, reparatii, renovari, mansardari, termoizolatii, hidroizolatii, fonoizolatii, bransamente apa-canal.

Pentru oferta de pret , va rugam sa ne transmiteti proiectul si/sau toate informatiile pe adresa noastra de e-mail.

In speranta unei viitoare colaborari, va transmitem toate cele bune.

Cu respect !

Marius Sova

Buna ziua!
Vreau sa-mi construiesc o casa la aprox 40 km de Sibiu,(cazare asigurata ptr. constructori, curent + apa curenta) si as dori oferta de pret la ROSU si la CHEIE, vreau:Pret manopera + pret materiale aproximativ.
Casa(fara subsol-pivnita):P+M
La sol: 10m/9m la sol, intr-o laterala garaj cu l=4,5m,iar in cealalta laterala o sarpanta deschisa, fara fundatie cu l=3,5m
Parterul: living, bucatarie, baie, hol, scara, camera tehnica(centrala)
Mansarda cu 3 dormitoare, 2 bai, balcoane sub acoperis.
Multumesc!

Buna ziua ! Ma interesează construcția unei case la roșu , având următoarele .

– pivniță sub toată suprafața casei .

– parter : living spațios , bucătărie , baie , camera , scara interioara .

– etaj : 4 dormitoare + 2 balcoane , baie spațioasă .

As vrea sa stiu un preț estimativ atât la materiale cat si la mana de lucru .

Mulțumesc !

Buna ziua ! Am proiect pentru o constructie in curte : jos: garaje , scari interioare Si sus: living, baie de serviciu, bucatarie, plus acoperis. M ar interesa oferta de pret ptr manopera si materiale de lucru. Cum sa fac sa va trimit proiectul sau….

Pt Gabi și Teodora va las aici o adresa de e-mail pentru a îmi trimite proiectul fotacornel@yahoo.com noi ca firma avem și lucrări de referință prețul ca manopera fiind 35-40 € mp cu materiale 150-180€mp construibil aștept un răspuns multumesc frumos.

Pentru partea de finisaje / amenajari interioare (glet, lavabil, gresie, faianta, instalatii sanitare si electrice) pe raza Sibiului, va stam la dispozitie cu estimari de pret la tel 0771.304.907

Pentru D-na/D-l Carstea
Buna ziua
Pentru a realiza oferta va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul DTAC + PTH:
– plansa fundatie + detalii de fundatii;
– plansa parter;
– plansa etaje/mansarda daca este cazul;
– plansa invelitoare;
– plansa sectiunea principala;
– plansa sectiunea secundara;
– plansa fatade;
– nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului;
– nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
– locatia de realizare a proeictului;
Asteptam cele solicitate pentru realizarea ofertei. Multumim.
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Buna ziua, ce risti sa ridici o casa fara autorizatie de constructii la o margine de sat, distanta cca 200 ml, pe teren denumit ‘faneata intravilan’ ?
Multumesc

Doamna /Domnul @Vali nimic (in cazul unui miracol), si totul, daca va reclama careva, si mai si va da-ti in vorba cu vecinii ca romanul „ui ca eu fac fara autorizatie” riscati demolarea atunci cand va veni statul sa verifice cine si cand a ridicat casa. daca o construiti dumneavoastra riscati amenzi pentru ca e ilegal sa faceti vila de unu singur (in regie proprie nu e legal niciodata nu a fost). casa de 1 camera mai trece lumea cu vederea (daca nu e facuta pentru vanzare – gen numai merge sa facem case cum erau alea de acum 70-100 de ani, pe pamant 2 camere si vandute) dar dupa lege nu aveti voie nici un cui sa mai bateti in coama casei fara firma. pe langa demolare, amenzi de incalcarea legilor de constructii si siguranta in privire la locul de munca ori pe „santier” ca acel loc devine legal santier odata ce incepeti lucrarile la casa, riscati si puscarie daca se accidenteaza careva de ramane paralizat gen vecinu care va „ajuta” la negru pe 1000 de lei sa puneti un acoperis nou cade si isi rupe gatu… sunteti legal vinovat de ucidere / accidentare din culpa chiar daca el nu s-a asigurat si a fost baut pe acoperis, tu ca proprietar si „sef de santier de la sine putere” trebuie sa ii acorzi toate sigurantele la locul de munca si suporti toate costurile ca orice alt angajator. deci in scurt, riscati prea multe sa se merite economisirea a 7 mii de euro ori 10,000 depinde acum cu ce firma o faceti. pe langa asta, daca planuiti vreo data sa o vindeti nici o banca nu va accepta bunul fara intabulare, intrucat casele in „regie proprie” nu se pot intabula, scurt si fara doar si poate, da se poate ca e romania dar cat economisesti bagi in buzunare la altii deci nu prea e afacere. strangeti inca 1 an 2 banii pentru firma de constructie si o faceti ca la carte, legal fara batai de cap. si atunci cand nepotii sau cine va vrea sa o vanda va putea sa o vanda… si da se poate construi casa oriunde si pe camp in teren „arabil” dar numai pe o suprafata de 250 m2 din 10,000 m2 a terenului ori o conversie de 2.5%-5% a suprafetei de „faneata” in „intabulat pentru constructie”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *