Categorii
Intrebari de la cititori

Pot sa plachez cu rigips, la interior, direct peste caramida?

Buna ziua. Am construit o casa la rosu si acum in septembrie am terminat-o, doresc sa o plachez interior cu rigips lipit direct pe caramida insa casa nu va fi nici locuita, nici incalzita si nici izolata la exterior acest an, doar in 2016. Exista riscul ondularii sau umezirii placilor de rigips datorita umiditatii si temperaturilor scazute din timpul iernii? Doresc sa fac interiorul deoarece in luna mai 2016 sunt nevoit sa ma mut in ea, de aceea as incepe cu interiorul si nu cu exteriorul.
Cu stima.


Intrebare de la Radu, pe adresa redactiei: Pot sa plachez cu rigips, la interior, direct peste caramida?

3 răspunsuri la “Pot sa plachez cu rigips, la interior, direct peste caramida?”

nu poti pune rigips la exterior iti bati joc de bani mai bine pui direct polistiren de 5 prins in dibluri cu o mina de polifix ier restul faci cind vrei te costa cam cit rigips tel 0748898585

Noi am facut asta la o bucatarie de vara (anexa la casa) si care nici acum, dupa 4 ani nu are incalzire si nu am avut nicio problema pana in prezent. Atata timp cat acoperisul este bine facut, geamurile si usile inchise pe perioada iernii (asa cum le-am tinut noi), nu vad care ar fi problema. In anul urmator am izolat si exteriorul.
Spor la treaba!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *