Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pot sa plachez cu rigips, la interior, direct peste caramida?


Buna ziua. Am construit o casa la rosu si acum in septembrie am terminat-o, doresc sa o plachez interior cu rigips lipit direct pe caramida insa casa nu va fi nici locuita, nici incalzita si nici izolata la exterior acest an, doar in 2016. Exista riscul ondularii sau umezirii placilor de rigips datorita umiditatii si temperaturilor scazute din timpul iernii? Doresc sa fac interiorul deoarece in luna mai 2016 sunt nevoit sa ma mut in ea, de aceea as incepe cu interiorul si nu cu exteriorul.
Cu stima.


Intrebare de la Radu, pe adresa redactiei: Pot sa plachez cu rigips, la interior, direct peste caramida?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

tapordei in septembrie 13th, 2015

nu poti pune rigips la exterior iti bati joc de bani mai bine pui direct polistiren de 5 prins in dibluri cu o mina de polifix ier restul faci cind vrei te costa cam cit rigips tel 0748898585

tapordei in septembrie 13th, 2015

scuze nu am inteles da poti pune rigips lipit dar rigips de calitate antiumezeala 0748898585

Alina in septembrie 15th, 2015

Noi am facut asta la o bucatarie de vara (anexa la casa) si care nici acum, dupa 4 ani nu are incalzire si nu am avut nicio problema pana in prezent. Atata timp cat acoperisul este bine facut, geamurile si usile inchise pe perioada iernii (asa cum le-am tinut noi), nu vad care ar fi problema. In anul urmator am izolat si exteriorul.
Spor la treaba!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii