Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Recomandari tencuiala decorativa de exterior


Va rog sa-mi recomandati o tencuiala decorativa de exterior. Am luat in considerare APLA si STO, dar as vrea parerea unui specialist si poate aveti alta recomandare. Imi doresc ceva de calitate ca o asemenea lucrare nu o faci foarte des. As dori sa plachez soclu casei cu piatra, poate imi sugerati ce piatra sa folosesc sau sa folosesc un compozit? Va multumesc.


Intrebare de la Cornelia, pe adresa redactiei: Recomandari tencuiala decorativa de exterior.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

laurentiu in septembrie 28th, 2015

Amandoua sunt bune dar nu poate fii comparata apla cu Sto care este gama profi si are expeerienta de zeci de ani in vopsele.

Cornelia in septembrie 28th, 2015

Dl Laurentiu … nu am inteles din enunt care este din gama profi …. STO sau APLA.
Multumesc!

laurentiu in septembrie 28th, 2015

Sto e marca de renume mai ales la vopsele de exterior.le recomand cu caldura.daca sunteti din Brasov va recomand eu distribuitorul.Va urez succes si aveti grija cu meseriasii sa faca treaba buna si sa stie sa traga frumos decorativa(uniform).cereti sa vedeti o lucrare a lor.

Stefan 51 in septembrie 29th, 2015

buna seara
tencuielile decorative indiferent de producator nu fac decit sa imite lamentabil tencuiala cu terasit spun lamentabil pt ca terasitul este cu adevarat o tencuiala rezistenta in timp ,cind se patineaza se curata cu peria cu cuie si e ca nou in schimb rahaturile astea moderne sau patinat adio, si mai este o deosebire, esentiala cu pretul a doua bidoane de tencuiala „moderna”cumperi tot terasitul necesar la casa

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii