Categorii
Intrebari de la cititori

Recomandari tencuiala decorativa de exterior

Va rog sa-mi recomandati o tencuiala decorativa de exterior. Am luat in considerare APLA si STO, dar as vrea parerea unui specialist si poate aveti alta recomandare. Imi doresc ceva de calitate ca o asemenea lucrare nu o faci foarte des. As dori sa plachez soclu casei cu piatra, poate imi sugerati ce piatra sa folosesc sau sa folosesc un compozit? Va multumesc.


Intrebare de la Cornelia, pe adresa redactiei: Recomandari tencuiala decorativa de exterior.

4 răspunsuri la “Recomandari tencuiala decorativa de exterior”

Amandoua sunt bune dar nu poate fii comparata apla cu Sto care este gama profi si are expeerienta de zeci de ani in vopsele.

Sto e marca de renume mai ales la vopsele de exterior.le recomand cu caldura.daca sunteti din Brasov va recomand eu distribuitorul.Va urez succes si aveti grija cu meseriasii sa faca treaba buna si sa stie sa traga frumos decorativa(uniform).cereti sa vedeti o lucrare a lor.

buna seara
tencuielile decorative indiferent de producator nu fac decit sa imite lamentabil tencuiala cu terasit spun lamentabil pt ca terasitul este cu adevarat o tencuiala rezistenta in timp ,cind se patineaza se curata cu peria cu cuie si e ca nou in schimb rahaturile astea moderne sau patinat adio, si mai este o deosebire, esentiala cu pretul a doua bidoane de tencuiala „moderna”cumperi tot terasitul necesar la casa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *