Categorii
Intrebari de la cititori

Renovam bucataria de vara si avem nevoie de sfaturi

Buna ziua. Renovam bucataria de vara, la tara. Este o cladire separata de casa, cu intrare direct din curte. Am dori sa punem gresie care imita parchetul, pentru rezistenta si aspectul mai cald, dar vanzatoarea ne-a spus ca nu se mai poarta. Usa este venghe. Ce ma sfatuiti sa folosesc? Ce culori sa aiba mobilierul?


Intrebare de la Silvia, pe adresa redactiei: Renovam bucataria de vara si avem nevoie de sfaturi.

Un răspuns la “Renovam bucataria de vara si avem nevoie de sfaturi”

Buna, Silvia!

Bunica mea – Dumnezeu s-o odihneasca! – avea o vorba: „Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie” 🙂 Mi-o spunea de fiecare data cand eu, copil naiv fiind, ezitam sa mai port diverse haine si incaltari, desi inca imi placeau foarte mult, pe motiv ca nu mai erau la moda si de teama sa nu rada ceilalti copii de mine. De la ea am invatat ca moda nu este nicidecum cel mai important criteriu in alegerea lucrurilor cu care sa ne inconjuram.

Revenind la gresia care iti place tie si pe care chiar o consider un model reusit comparativ cu multe din modelele care au aparut pe piata de-a lungul vremii, cred ca este la fel de in voga ca in urma cu cativa ani, atunci cand a aparut pentru prima data in magazinele de specialitate. Indiferent ce model iti recomanda vanzatoarea care a reusit sa-ti insufle indoiala in privinta alegerii facute, gandeste-te ca gresia este unul dintre elementele extrem de greu de schimbat. Prin urmare, chiar daca vei placa pardoseala bucatariei de vara cu cel mai nou model de gresie aparut, peste un an, doi sau trei tot se va gasi cineva care sa spuna ca este demodata. Si ce vei face atunci?

Parerea mea este ca faci o alegere buna, iar daca vrei un sfat, iti recomand sa alegi un model din placi cat mai lungi, cum este, de pilda, acesta: dedeman. ro/pitesti/gresie-sauco-natural-24×95.html care imita extrem de fidel dusumeaua din lemn si intr-adevar degaja o caldura placuta. Chiar modelul din imagine are o culoare care va arata foarte bine in asociere cu usa wenge si va fi usor de asortat cu mobila de bucatarie, pe care iti recomand sa o realizezi in nuante cat mai deschise, chiar si pe alb, pentru un plus de luminozitate. Iar ca sa vezi cat de frumos arata bucatariile albe, te invit sa citesti articolul urmator: https://www.casadex.ro/2015/09/stilul-scandinav-in-amenajarea-bucatariilor-moderne/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *