Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Rog sfaturi pentru alegere gresie, faianta, parchet (hol, sufragerie, camere)


Buna ziua. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi pentru o casa cu parter si etaj de 11/13 mp, la alegerea gresiei pentru holul de la intrare, parchetului pentru sufragerie, gresiei, faiantei de baie si de bucatarie si dormitoarelor. Doresc sa fie in stil clasic cat mai deosebit. Casa are incalzire in pardoseala la ambele nivele (pentru alegerea parchetului). Va multumesc!


Intrebare de la Valentina, pe adresa redactiei: Rog sfaturi pentru alegere gresie, faianta, parchet (hol, sufragerie, camere).

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Victoria in septembrie 10th, 2015

Buna, Valentina!

Te ajutam cu tot dragul, dar nu putem alege in locul tau culorile finisajelor :) Nu stim nici de ce buget dispui, nici ce culori iti plac, nici cat de luminoase si mari sunt camerele casei tale si nici ce mobila ai sau vrei sa achizitionezi. Te rog sa ne dai mai multe detalii, pentru ca, daca ar fi dupa mine, as merge pe tonuri nisipii, nuanta mierii, bejuri deschise etc.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii