Categorii
Intrebari de la cititori

Sarcini pe care le are constructorul in faza de constructie la rosu

Buna ziua. Sunt in faza finala de constructie la rosu a casei si trebuie sa fac o lista de rectificari. Puteti sa imi spuneti daca rectificarea stalpilor de beton, taierea sarmelor ramase din cofrarea lor, dar si curatenia si luarea molozului cad in sarcina contructorului in aceasta etapa?
Ideea e ca s-ar putea sa nu folosesc acelasi constructor si la finisaje si nu as vrea sa platesc in plus pentru ele. Astept raspunsurile dvs. Multumesc.


Intrebare de la Raluca N, pe adresa redactiei: Sarcini pe care le are constructorul in faza de constructie la rosu.

5 răspunsuri la “Sarcini pe care le are constructorul in faza de constructie la rosu”

important este cum va intelegeti de la inceput, dar rectificarea stalpilor sau taierea sarmelor este obligatorie sa fie executate de constructor, pentru ca rectificarea stalpilor este un defect din culpa constructorului si este obligatia lui sa repare defectiunile de executie

Buna ziua. Sunt in faza finala de constructie la rosu a casei si trebuie sa fac o lista de rectificari.
As vrea sa stiu ce lucrari are un constructor in aceasta etapa?
Va multumesc!
cu stima
Gina

Daca aveti o lista de rectificari inseamna ca „s-a lucrat bine”.Ia fiti atenta si la pereti sau diagonalele camerelor cu un poloboc si ruleta in mana ca aici nu prea mai aveti ce corecta decat mascandu-le la finisaje. Si apropo la curatenie mai greu cu echipele tocmite la negru , iar cat priveste ridicarea moluzului in orasele mari se platesc taxe la autorizare doar ptr. asa ceva , deci…simt deja miros de scandal , ca de finalizare a constructiei la rosu.

Multumesc pentru raspunsurile dvs. Partea cu stalpi chiar aveam nevoie de confirmare. Eu am pus la dispozitie material lemnos nou, ales de constructor si de aceea as vrea sa faca rectificarile necesare, caci unii stalpi au creste de la imbinarea scandurilor cred, insa as plati manopera mai mult la finisaje daca nu le fac ei acum. Si totusi am platit manopera 40 euro/mp.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *