Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Termosemineu si incalzire in pardoseala vs. centrala pe lemne si incalzire in pardoseala


Buna ziua, am cateva nelamuriri si va rog sa ma ajutati cu sfaturi. Pentru o casa de 100 mp parter ca si unica sursa de incalzire am de ales intre termosemineu si incalzire in pardoseala vs. centrala pe lemne si incalzire in pardoseala. Care dintre cele doua optiuni este mai rentabila in timp?


Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Termosemineu si incalzire in pardoseala vs. centrala pe lemne si incalzire in pardoseala.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Stefan 51 in septembrie 20th, 2015

buna ziua
rentabilitatea in timp este data de randamentul de ardere al celor doua agregate 70%,80%,etc cititi pe fisa tehnica si alegeti

FANEL in septembrie 20th, 2015

SALUTARE!

NICIUNA DIN VARIANTE NU ESTE OK PENTRU ROMANIA DEOARECE ESTE FOARTE FRIG SI CONSUMA FF MULT.INCALZIREA PRIN PARDOSEALA ESTE FIABILA DTPDV PENTRU TARILE MEDITERANENE.CHAO

Stefan 51 in septembrie 20th, 2015

buna seara
@fanel esti in eroare,la 100mp de pardoseala e nevoie de 11kw daca mai punem si un boiler de 150l 20kw e mai mult decit acoperitor unde e consumul mare?

laurentiu in septembrie 21st, 2015

Diferenta sta intre faptul ca daca nu ai o camera tehnica pt centrala pe lemne termosemineul este cea mai simpla varianta dar fara un puffer termosemineul nu v-a fii in stare sa incalzeasca in noptile f reci de la 22 la 6.centralelle pe lemne au autonomie mai mare.in casul termosemineului mai incalzeste si o camera sau mai mult daca este open space.in termosemineu se poate baga aprope orice fel de combustibil.instalatia costa la fel de mult si cu termosemineu si cu centrala pe lemne.

DODO in septembrie 22nd, 2015

Cit m-ar costa o casa din lemn (busteni) la cheie cu 4 camere si mansarda. ar putea cinva sa ma informeze? multumesc!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii