Categorii
Intrebari de la cititori

Urmeaza sa construiesc in Ilfov o casa parter si mansarda. Rog oferte

Buna ziua. Urmeaza sa construiesc o casa din caramida (in Ilfov) cu o suprafata de 160 mp sub forma de parter + mansarda.
Proiectul casei este in lucru si urmeaza sa fie finalizat de architect intr-o saptamana. De asemenea o sa am calculat si necesarul de materiale pentru constructie.
Sunt interesata sa primesc oferte pentru constructia la rosu a acestei case si o sa va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii:


1) Care este pretul/mp ( inclusiv TVA )? Aici ma intereseaza manopera pentru ca materialele vor fi procurate separat.
2) Aveti o echipa disponibila in a doua parte a lunii septembrie?
3) Care este intervalul de timp necesar pentru aceasta constructie?
4) Ce include constructia la rosu din punctul dumneavoastra de vedere?
5) Cum se va face plata?
6) Care sunt garantiile pe care le primesc in cazul in care vom colabora?
7) Ma intereseaza sa am in echipa si un dirigine de santier.

Doresc sa primesc aceste informatii pe e-mail insa daca sunt necesare clarificari ma puteti suna dupa ora 17:00 pe numarul 0725.214.488.
Mentionez ca zona in care o sa construiesc casa se numeste Balotesti ( Ilfov ).

In asteptarea raspunsului dvs va multumesc anticipat.

Intrebare de la CristinaC, pe adresa redactiei: Urmeaza sa construiesc in Ilfov o casa parter si mansarda. Rog oferte.

8 răspunsuri la “Urmeaza sa construiesc in Ilfov o casa parter si mansarda. Rog oferte”

Buna ziua
Daca doriti informattile cerute pe e-mail , este totusi necesar sa-mi comunicati adresa de e-mail pe care doriti sa va fie furnizate informatiile.
Cu stima, CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

BUNA ZIUA Putem executa lucrarea dv .Pretul la manopera=30-40euro\mp construibil.Echipa avem[lucrarea poate incepe in maxim 10 zile de la semnare contract].Termen-dupa vizualizare proiect.La rosu= tot ce va doriti,[noi putem executa lucrarea si la cheie],in functie de acest lucru se face pretul, inclusiv acoperisul.Plata pe faze de executie.Oferim si garanti,detali 0724156676 sau e-mail vilmacomp1969@yahoo.com STIMA

Manopera la rosu porneste de la 25 euro/mp construit si nu depaseste 40 euro/mp construit, fara TVA. Pentru oferta reala, conforma cu proiectul dumneavoastra sunt necesare repere clare si precise de proiectare, rezistenta si quantum metric pentru fiecare etapa de realizare a constructiei. Pentru orice solicitare in acest sens ma puteti contacta la 0720424045, Adrian.

Buna ziua,
Suntem o firma din Chitila, si ne ocupam de tot ce tine de ridicarea unei case atat la rosu cat si la cheie,garduri.Daca doriti sa colaborati cu noi va asteptam sa ne contactati oricand doriti.Garantia o dam pe baza de contract si de anul acesta am mai pus un an la garANTIE

Va multumesc,
CU STIMA,Tudor
Tel 0773725900
Email tudorelstirbug3@gmail.com

manopera casei este 6000 euro la rosu si inseamna fundatie,partier,mansarda cu acoperis plata exact dupa fiecare descriere 0748898585

Manopera pt o casa de genul poate fi executata de unele echipa si pe 3000 de euro dar cine ofera garantie ? Va bazati ca se face la rosu cu pregatire pentru finisaje si decorativa . Apropo de garantie , vi se va oferi ,dar cine va mai raspunde la telefon . Sfatul meu : platiti un pic mai mult unei firme cu vechime si cu portofoliu si veti economisi bani care de altfel se vor se vor duce poate inca 50% in instalatii, reparatii si doar in primul an agent termic .

Buna ziua,

Va multumesc mult pentru toate informatiile oferite.
Am preluat datele dvs de contact si dupa ce o sa primesc de la arhitect planul casei o sa revin eu cu un e-mail/telefon la acele persoane care au venit cu oferte concrete pentru a discuta mai pe larg.

Toate cele bune,
Cristina Carmazan

Bună ziua!

Vă rugăm să ne trimiteți proiectul (planșele și cantitățile).
Preț aproximativ pentru manoperă 50 EURO/MPSC, la ROȘU.
Putem începe construcția în 7 zile de la semnarea contractului. Avans(30%).
70 zile pentru construire LA ROȘU (fundație, stâlpi beton, placă peste parter și peste etaj, zidărie, acoperiș doar cu scândură și folie, dar se poate și cu tablă dacă doriți să negociem așa.)(Recomandări: Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com
(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *