Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa mansardez o casa veche + alte modificari

Vreau sa cumpar o casa veche S + P 90 mp. As dori sa o mansardez.
1. Care este diferenta intre mansarda din lemn si cea din caramida? Care cat costa, care este mai buna?
2. Pot sa fac garaj din subsol?
3. Masina incape foarte greu langa casa. Se poate / merita sa demolez un perete si sa o reconstruiesc cu un metru mai incolo?


Intrebare de la DanCluj, pe adresa redactiei: Vreau sa mansardez o casa veche + alte modificari.

4 răspunsuri la “Vreau sa mansardez o casa veche + alte modificari”

Cu bani dati pe casa si cu bani dati pe renovare faci o casa de la zero si calitatea difera f.mult.eu personal nu fac asa lucrari si nici nu pot da o garantie pe lucrare

BUNA ZIUA De obicei renovarile costa mai mult,depinde de starea casei,trebuie vazuta pt o evaluare.Unde este casa?Executam lucrari VALCEA ,BUCURESTI si imprejurimi. Detali e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau 0724156676 STIMA

Costurile pentru modificari+extindere pe verticala+consolidare in general sunt mai mari decat pentru construirea unei cladiri noi, atat pentru proiectare care va implica si expertiza tehnica, cat si pentru executie.
Luati in considerare modificarea cladirii existente cu tot ce implica ea, numai daca nu aveti nici o sansa sa obtineti autorizatie de construire pentru o cladire noua si ma refer aici la faptul ca raportul intre suprafata cladirii si suprafata terenului este mai mare decat permit normele locale.
Pentru alte sfaturi ma puteti contacta la tel 0748217654.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *