Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa renovez si recompartimentez o casa batraneasca in Braila

Buna ziua! Apelez la priceperea dumneavoastra pentru un sfat din partea unor profesionisti. Sa va spun povestea mea: am mostenit in Braila o casa batraneasca care are o configuratie a camerelor nu tocmai pe placul meu. Fiind construita cu mult timp in urma, (aproximativ 100 de ani) din caramida, camerele sunt asezate tip vagon. Si nu imi place deloc. Asa ca ma gandeam la o intreaga renovare si modificare. Dar, din pacate, nu ma prea pricep si apelez la dvs.


Intrebarea de baza este cum sa fac delimitarea camerelor. Accept orice idee. Am si o schita orientativa a casei, cotele fiind masurate intre peretii interiori. Nu e chiar buna, dar sper sa se inteleaga cat de cat, dar din pacate nu am cum sa o atasez. Ce pot sa spun este faptul ca are o lungime totala de 18 m si latime de 4 m (din total deschidere curte 13 m). Camerele au lungime de: 5 m (dormitor), 5 m (sufragerie), 3,5 m (dormitor), 2,5 m (bucatarie), 3 m (dormitor). Ordinea camerelor este cea enumerata (prima camera fiind amplasata la strada, iar ultima in fundul curtii). Accept orice modificare fara nicio restrictie. Partea cea mai delicata este faptul ca aceasta casa nu are baie. Exista doar un WC undeva in curte ceea ce este foarte incomod si nu-mi dau seama cam care ar fi cea mai buna pozitionare pentru aceasta incapere in casa.
Casa e din caramida, are apa curenta, canalizare si gaze. Ma bate gandul sa folosesc si un sistem paralel de incalzire apa calda si caldura cu celule fotovoltaice.
O alta nemultumire este datorata de faptul ca e situata pe o strada principala foarte zgomotoasa.
Ce spuneti? Ma puteti ajuta cu niste idei privind modificarile virtuale? Va multumesc anticipat pentru atentia acordata!

Intrebare de la Viorica-T, pe adresa redactiei: Vreau sa renovez si recompartimentez o casa batraneasca in Braila.

4 răspunsuri la “Vreau sa renovez si recompartimentez o casa batraneasca in Braila”

Buna ziua
Sunt arhitect si va pot ajuta cu o configurare pe placul dumneavoastra a locuintei si eventual un model 3D.
Astept detalii la numarul de tel.0746118150
Cu stima arh.Capucean Silviu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *