Categorii
Intrebari de la cititori

Casa pe structura din lemn pe cuzineti. Se poate?

Buna, anul viitor vreau sa ma apuc de constructia unei case, intrebarea mea este, casa fiind pe structura din lemn as vrea s-o fac pe cuzineti, adica nu fundatie clasica, e fezabila treaba?


Intrebare de la Dacian, pe adresa redactiei: Casa pe structura din lemn pe cuzineti. Se poate?

4 răspunsuri la “Casa pe structura din lemn pe cuzineti. Se poate?”

buna ziua ! da, se poate construii casa pe structura si fundatia pe piloni am construit asa pt a colabora ma puteti contacta la nr 0758907799 sau la adresa f.pop44@yahoo.com sau sa-mi dati adresa dvs sa va trimit poza cu casa pe piloni

Buna ziua,
Eu am facut in franta doua case de peste 150mp / nivel , dar in tara nu am reusit sa fac nici macar una . Acum fac la campina una de 35 mp si sper sa nu am probleme caci deja am facut pardoseala . Motivul pus de urbanism este faptul ca trebuia sa aiba fundare continuua pentru a lucra bine la cutremur ,dar ea are grinda de lemn care-i creeaza rezistenta . Daca face-ti casa la tara si nu are etaj , dupa noile legi ni umplica verivicare facuta de inspectotaul in constructii .
Dati-mi o adresa de maill si va trimit poze .
Cu stima Ec Mocanu 0722235456 m_u_c1992@yahoo.com

Cere-ti parerea unui proiectant sau arhitect,faceti un studiu geo pentru a obține rezultate concrete. 99% din constructori va vor ajuta să o construiți. Doar 1% o să fie reticenți.
0747878812

se poate construi fara probleme. de fapt ar fi ceva probleme cu pregatirea proiectantilor romani in materie si cu birocratia. cu un proiectant bun si un constructor adevarat se poate realiza visul oricarei familii de a avea o casa in care sa se simta „acasa”. 0768739557.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *