Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Casa pe structura din lemn pe cuzineti. Se poate?


Buna, anul viitor vreau sa ma apuc de constructia unei case, intrebarea mea este, casa fiind pe structura din lemn as vrea s-o fac pe cuzineti, adica nu fundatie clasica, e fezabila treaba?


Intrebare de la Dacian, pe adresa redactiei: Casa pe structura din lemn pe cuzineti. Se poate?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Florin in octombrie 12th, 2015

buna ziua ! da, se poate construii casa pe structura si fundatia pe piloni am construit asa pt a colabora ma puteti contacta la nr 0758907799 sau la adresa f.pop44@yahoo.com sau sa-mi dati adresa dvs sa va trimit poza cu casa pe piloni

mocanu in octombrie 12th, 2015

Buna ziua,
Eu am facut in franta doua case de peste 150mp / nivel , dar in tara nu am reusit sa fac nici macar una . Acum fac la campina una de 35 mp si sper sa nu am probleme caci deja am facut pardoseala . Motivul pus de urbanism este faptul ca trebuia sa aiba fundare continuua pentru a lucra bine la cutremur ,dar ea are grinda de lemn care-i creeaza rezistenta . Daca face-ti casa la tara si nu are etaj , dupa noile legi ni umplica verivicare facuta de inspectotaul in constructii .
Dati-mi o adresa de maill si va trimit poze .
Cu stima Ec Mocanu 0722235456 m_u_c1992@yahoo.com

MAISTRU STRUCTURI MARIAN=IASI in octombrie 12th, 2015

Cere-ti parerea unui proiectant sau arhitect,faceti un studiu geo pentru a obține rezultate concrete. 99% din constructori va vor ajuta să o construiți. Doar 1% o să fie reticenți.
0747878812

adrian capraru in octombrie 27th, 2015

se poate construi fara probleme. de fapt ar fi ceva probleme cu pregatirea proiectantilor romani in materie si cu birocratia. cu un proiectant bun si un constructor adevarat se poate realiza visul oricarei familii de a avea o casa in care sa se simta „acasa”. 0768739557.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii