Categorii
Utile

CASTIGATORUL storcatorului de citrice GORENJE si ce CADOU urmeaza in luna OCTOMBRIE

rama foto colaj fotografii cadou concurs CasaDex

Urmeaza sa oferim cadoul pentru unul dintre comentariile lunii SEPTEMBRIE. Cum bine stiti, cadoul pentru luna SEPTEMBRIE este un storcator de citrice, marca GORENJE. Hai sa vedem cine e norocosul sau norocoasa.


Pana atunci va anunt, ca de obicei, ca am ales si am cumparat deja CADOUL pe care il vom oferi la finalul lunii OCTOMBRIE. Vom urmari si in aceasta luna comentariile adaugate la articole sau la intrebari, si vom oferi cadou, la inceputul lunii noiembrie, prin tragere la sorti, unuia dintre voi, cei care ati comentat, o rama foto pentru un colaj de imagini.

Ce trebuie sa faci: intri in lista de intrebari sau la orice alt articol din casadex.ro si adaugi un comentariu util. E simplu. Practic, ii ajuti pe cei din comunitate cu un raspuns util si poti sa primesti un cadou util :).
Nu uita sa folosesti adresa de mail corecta, cand comentezi. La acea adresa vei primi emailul in care anuntam castigatorul.
Luna de luna vom alege un alt produs, pe care il vom oferi in dar unuia dintre voi. Fii pe faza!
(Cadoul va fi trimis prin curier, pe teritoriul Romaniei)

Si acum, castigatorul storcatorului de citrice, marca GORENJE, din luna SEPTEMBRIE este: Andreea, iar comentariul ei poate fi gasit la intrebarea: Sfaturi incalzire prin pardoseala intr-un apartament
Va fi contactata pentru stabilirea detaliilor, prin emailul pe care l-a completat la adaugarea comentariului, unde trebuie sa confirme, in termen de 30 de zile, primirea mailului nostru.
SUCCES in continuare tuturor!

2 răspunsuri la “CASTIGATORUL storcatorului de citrice GORENJE si ce CADOU urmeaza in luna OCTOMBRIE”

Buna ziua,

Am primit coletul cu storcatorul.
Va multumesc pentru cadou si va urez cat mai multe articole utile.

Multumesc inca o data

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *