Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cati saci de ciment si cata scandura pentru cofrat intra la o placa de 15 grosime?


As dori sa aflu cati saci de ciment imi intra la o placa de 15 cm, la o suprafata de 150 metri partati, apoi as dori sa aflu si cata scandura mi-ar trebui pentru cofrat. Multumesc.


Intrebare de la Cojoc, pe adresa redactiei: Cati saci de ciment si cata scandura pentru cofrat intra la o placa de 15 grosime?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

tapordei in octombrie 1st, 2015

ai 150 inmultit cu 15=25 mc ori 7 saci mc=cam 205 saci
scindura cam 6 mc
fier cam 1500kg

Florian in octombrie 2nd, 2015

Practic,te duci la un depozit de materiale de constructii si cumperi 5 paleti de ciment si doua pachete de scindura la 4 m lungime.

radu in octombrie 3rd, 2015

10 carute de ciment vraf (ca e mai ieftin) si 5 carute de bustean pe care il tragi scandura ca sa iesi cel mai ieftin de pe piata.

Florian in octombrie 3rd, 2015

Sa stii,Domnu Radu,ca noi vorbeam serios…..

radu in octombrie 4th, 2015

Vi se pare ca eu nu am vorbit serios? Oricum ati folosit retetarul de B150 , dar eu am vrut sa-i dau un sfat ca sa toarne cu B250 (ca e mai rezistent acum in prag de iarna) unde intra 9 saci/mc.Sau vi se pare ca se construieste asa dupa ureche in ziua de azi? Hai sa fim seriosi .

Florian in octombrie 4th, 2015

Pai cu cimentul vrac in carute si cu bustenii la tras scindura,nu prea se incadreaza in subiect iar datele furnizate de noi sint reale. A se citi normativul C/1981.

Radu in octombrie 4th, 2015

da domnule Florian , sigur sunt reale mai putin matematica ca in constructii se lucreaza f. mult cu cifre , altfel parlim clientii asa pe fata, asta vis-a-vis de „150 inmultit cu 15=25 mc ori 7 saci mc=cam 205 saci” in loc de 22,5 mc sau 157,5 saci (daca e sa ma iau dupa calculul dumneata destul de „real”). Sigur mancati pe paine constructiile , d’apai normativele.

Florian in octombrie 5th, 2015

Asta cu mincatul pe piine……….vorba vine……N-am dat decit un raspuns la intrebare.In rest,comentariile sint glume de prost gust.Hai sa fim seriosi.O.K.?

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii