Categorii
Intrebari de la cititori

Cati saci de ciment si cata scandura pentru cofrat intra la o placa de 15 grosime?

As dori sa aflu cati saci de ciment imi intra la o placa de 15 cm, la o suprafata de 150 metri partati, apoi as dori sa aflu si cata scandura mi-ar trebui pentru cofrat. Multumesc.


Intrebare de la Cojoc, pe adresa redactiei: Cati saci de ciment si cata scandura pentru cofrat intra la o placa de 15 grosime?

8 răspunsuri la “Cati saci de ciment si cata scandura pentru cofrat intra la o placa de 15 grosime?”

Practic,te duci la un depozit de materiale de constructii si cumperi 5 paleti de ciment si doua pachete de scindura la 4 m lungime.

10 carute de ciment vraf (ca e mai ieftin) si 5 carute de bustean pe care il tragi scandura ca sa iesi cel mai ieftin de pe piata.

Vi se pare ca eu nu am vorbit serios? Oricum ati folosit retetarul de B150 , dar eu am vrut sa-i dau un sfat ca sa toarne cu B250 (ca e mai rezistent acum in prag de iarna) unde intra 9 saci/mc.Sau vi se pare ca se construieste asa dupa ureche in ziua de azi? Hai sa fim seriosi .

Pai cu cimentul vrac in carute si cu bustenii la tras scindura,nu prea se incadreaza in subiect iar datele furnizate de noi sint reale. A se citi normativul C/1981.

da domnule Florian , sigur sunt reale mai putin matematica ca in constructii se lucreaza f. mult cu cifre , altfel parlim clientii asa pe fata, asta vis-a-vis de „150 inmultit cu 15=25 mc ori 7 saci mc=cam 205 saci” in loc de 22,5 mc sau 157,5 saci (daca e sa ma iau dupa calculul dumneata destul de „real”). Sigur mancati pe paine constructiile , d’apai normativele.

Asta cu mincatul pe piine……….vorba vine……N-am dat decit un raspuns la intrebare.In rest,comentariile sint glume de prost gust.Hai sa fim seriosi.O.K.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *