Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa pentru renovare casa in Olanda, orasul Maastricht

Buna ziua. Caut o echipa de muncitori completa (instalator, electrician, zidar, faiantar, tamplar) pentru renovarea unei case istorice in orasul Maastricht in Olanda (asiguram transport si cazare). Casa are aproximativ 200 metri patrati si lucrarile se vor axa in principal pe renovarea a 2 bai si a 2 toalete; renovarea unei scari de lemn (40 trepte) si a holului, renovarea a doua camere (aproximativ 20 metri patrati fiecare cu tanave la 3,5-4 metri), posibil renovarea si instalarea unei bucatarii si unei a treia camere (aproximativ 16 m patrati). Lucrarile se preconizeaza pentru primavara – vara 2016. Va multumesc.


Intrebare de la Oana, pe adresa redactiei: Caut echipa pentru renovare casa in Olanda, orasul Maastricht.

8 răspunsuri la “Caut echipa pentru renovare casa in Olanda, orasul Maastricht”

Buna ziua.Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de restaurari/renovari de case cu mult experienta in domeniu atat in tara cat si in strainatate.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.O zi buna va doresc.

Buna ziua,suntem o echipa de mesteri cu experienta,iar pt ceea ce doriti d-stra nu cred ca este cazul de mai mult de 3 persoane,si nu facem acum o lista cu ceea ce stim sa facem,detalii la tel sau e-mail alexxalexx2001@yahoo.com Va multumesc!

Fara a oferi detalii despre contract aveti pretentia sa lucreze cineva pt dvs.?Precizati aici,integral, cadrul legal in care angajati echipa respectiva, pt a fii oamenii informati.

Suntem din Maramures,buni meseriasi,si executam lucrari de constructii,renovari,restaurari,finisaje interioare si exterioare,instalatii electrice si sanitare la preturi negociabile.Pentru relatii sunati la tel.0728903340.Cu respect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *