Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culori aleg pentru canapea si mobilier in sufragerie?

Buna ziua. Am o sufragerie cu peretii albi si parchet gri deschis cu alb, usile sunt wenghe. Ce paleta de culori ar merge pentru canapea si restul mobilierului?


Intrebare de la Adelin, pe adresa redactiei: Ce culori aleg pentru canapea si mobilier in sufragerie?

2 răspunsuri la “Ce culori aleg pentru canapea si mobilier in sufragerie?”

Buna, Adelin!

Paleta cromatica a sufrageriei tale este neutra, ceea ce permite alegerea unei varietati mari de culori. Poti merge pe o canapea gri si o mobila intr-o nuanta deschisa ce imita fibra lemnului, adaugand accesorii colorate: mov, lila, vernil, turcoaz, bleu, rosu – pe scurt, poti alege orice culoare iti este pe plac. Sfatul meu este sa mergi pe piese de mobilier in tonuri neutre, dar care sa contrasteze totusi cu peretii si pardoseala, lucru care iti va permite sa „te joci” cu accesoriile colorate: pernute decorative, covor, perdele, draperii, corpuri de iluminat etc.

Și eu te sfătuiesc, la fel ca Victoria, să alegi culori neutre. O altă variantă ar fi să optezi pentru mobilă culoare wenghe,la fel ca ușile, iar tapiseria canapelei, fotoliilor și covorul să fie în culori neutre. Pentru îndulcirea culorilor, folosește accesorii în culori vii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *