Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce suma este necesara pentru constructia unei case la gata in Brasov?


Buna tuturor. Ma numesc Lazar Sorin si sunt din Brasov, am o intrebare pentru cei in domeniu. De ceva timp eu si sotia vrem sa ne construim o casa sau sa ne mutam de la bloc. Vrem sa vindem apartamentul, sa facem pasul asta sau nu? Si acum intrebarea, cu un buget de 65.000 eu CE PUTEM CONSTRUII? Dar acest buget este pentru tot ce tine de: achizitionarea terenului (undeva la 400mp), bransamente, electric, etc, deci dupa toate astea sa zicem ca ne raman undeva la 40-45 mii eu. Casa vreau sa fie sa zic „la gata”, finisata in intregime. Ne mai gandeam poate gasesc o firma de constructii sa fac schimb, sau sa le dau apartamentul si diferenta. Specific ca santem o familie de 4 persoane. Multumesc anticipat, si sper sa colaborez cu cei interesati.


Intrebare de la Sorin, pe adresa redactiei: Ce suma este necesara pentru constructia unei case la gata in Brasov?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

ioan in octombrie 26th, 2015

Noi construim case de vanzare pe care cu 300mp le vindem cu 65000eur la cheie in Sanpetru.Incepem 2 case la Stupini care vor avea 400mp ,dar le vom vinde cu 72000.scrieti-mi pe adresa expoplus.ro@gmail.com ,nr d-voastra de tel si va contactez.

mocanu in octombrie 26th, 2015

Buna ziua,
Din ce ati vrea sa fie casa ? lemn sau zidarie ?
Dati-mi o adresa de maill pentru a va putea trimite mai multe detalii . Cu stima Ec Mocanu 0722235456 maill m_u_c1992@yahoo.com

Silvestru Sterie in octombrie 28th, 2015

Bună ziua!

Puteți construi o casă de 120 -170 MP.
Vă recomandăm o casă trainică cu fundație solidă, cu ziduri groase, o casă odihnitoare cu parter și mansardă, o casă cu aer proaspăt care să respire foarte bine, o casă construită numai din materiale naturale – ciment ,fier beton, cărămidă, piatră, lemn,… .
Manoperă pentru construire în țară: 50 EURO/MPSC pentru construire LA ROȘU și 100 EURO/MPSC pentru construire LA CHEIE.
Materiale și manoperă pentru construire în țară: 150 EURO/MPSC pentru construire LA ROȘU și 300 EURO/MPSC pentru construire LA CHEIE.
Recomandări: Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

ioan in octombrie 28th, 2015

Apropo 300 si 400mp de tern si case de 110 -130mp

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii