Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum ma asigur ca un bloc nou construit respecta autorizatia de constructie si planul urbanistic?


Buna ziua, intentionez sa cumpar un apartament intr-un bloc nou. Avand in vedere cum se construieste astazi, vreau sa fiu extrem de precaut, adica sa fiu sigur ca blocul construit prin dezvoltator / constructor respecta intocmai autorizatia de constructie si planul urbanistic. Cum ma asigur de aceste aspecte? Merci.


Intrebare de la Banciu, pe adresa redactiei: Cum ma asigur ca un bloc nou construit respecta autorizatia de constructie si planul urbanistic?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Radu in octombrie 10th, 2015

esti circumspect cu aceasta intrebare. Pe tine te intereseaza vad aspecte care nu tin de calitatea in constructii. Sau vrei sa cumperi intreg blocul ori ai dusmanie pe X ca isi face un bloc langa tine si nu stii ce si cum , altfel nu vad rostul intrebarii.Pe tine ar trebui sa te intereseze cu ce s-a construit (ca materiale) , nu de ce s-a construit in locul cutare si cum.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii