Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum sa asez perdelele intr-o garsoniera?


Buna ziua! Abia m-am mutat la casa noua, mai exact garsoniera si am o dilema si anume perdelele, am un perete de 6 metri din care 2 metri geam de sus pana jos pe unde avem acces in balcon apoi urmeaza colt si alt perete de 3 metri si geam normal de 1.5 metri. Ce ma sfatuiti sa pun perdea pe tot coltul? Se mai poarta perdea pe sina?


Intrebare de la Mirela, pe adresa redactiei: Cum sa asez perdelele intr-o garsoniera?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in octombrie 5th, 2015

Buna, Mirela!

Eu n-as acoperi intregul colt cu perdea, ci as alege sa montez cate o galerie sau o sina separata pentru fiecare fereastra in parte. Ma gandesc ca decorul va fi mult mai interesant si mai dinamic in acest fel, plus ca s-ar putea sa-ti prinda bine pe viitor, cand poate vei gasi o utilitate coltului despre care vorbesti: pentru o etajera, o planta, un mini birou etc. Si pentru ca ai intrebat, se mai poarta sinele, asa ca daca le preferi in defavoarea galeriilor, poti merge pe aceasta varianta.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii