Categorii
Intrebari de la cititori

Cum se calculeaza manopera? Pot trimite proiectul casei pentru oferte

Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea urmatoare: cum se calculeaza manopera pentru construirea unei case la rosu parter (cu planseu de lemn si un atic de aproximativ 1 m inaltime de la cosoroaba) de 151 mp construiti, utili 124 mp. Mentionez ca am gasit diverse variante de calcul si am nevoie de o parere avizata. In cazul in care doriti sa-mi faceti o oferta de pret va pot trimite proiectul casei. Multumesc.


Intrebare de la Mihaela, pe adresa redactiei: Cum se calculeaza manopera? Pot trimite proiectul casei pentru oferte.

8 răspunsuri la “Cum se calculeaza manopera? Pot trimite proiectul casei pentru oferte”

SC.Lazar Total Constructii
VA OFERA SERVICII DE CONSTRUCTII CASE-VILE,la rosu sau la cheie,cu materialele firmei sau a beneficiarului, constructii hale, spatii birouri, spatii de depozitare si altele, numai cu proiect la adresa de email. lazar.constructii@gmail.com
Lucrarile contractate sunt supravegheate personal de la inceput si pana la final.
Cu stima,
Mihai Lazar
0766813228

Buna ziua,singurul mod real de a calcula manopera pentru o constructie este intocmirea unui deviz pe manopera cuprinzind valori de articole de deviz, urmarind fluxul tehnologic.In acest sens,trimiteti,va rog proiectul casei pe adresa: binian.construct@yahoo.com.Va multumesc.

Silvestru Sterie in octombrie 23rd, 2015

Bună ziua!

Manopera și materialele LA CHEIE costă aproximativ 45300 EURO în funcție studiul geotehnic, în funcție de structură, în funcție de proiect și de alte condiții de reaizare (151 MPSC X 100 EURO/MPSC = 15100 EURO – MANOPERA LA CHEIE și 151 MPSC X 200 EURO/MPSC = 30200 EURO – MATERIALELE LA CHEIE)
Avans 30%. Reduceri de preț 50% – la manoperă.

Silvestru Sterie (Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *