Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa incep constructia unei case in Timisoara, in 2016

Buna ziua. Doresc in primavara anului 2016, sa incep constructia unei vile (caramida), 1 nivel, 110-120 mp2, langa Timisoara. Doresc sa cunosc niste preturi la rosu si la cheie. Proiectul casei este in lucru la arhitecta. In 2 saptamani este gata.


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Doresc sa incep constructia unei case in Timisoara, in 2016.

9 răspunsuri la “Doresc sa incep constructia unei case in Timisoara, in 2016”

Buna,

Costurile unei case la rosu difera in functie de echipa care o construieste si materialele folosite + estimarile inginerilor de structura. De regula, materialele sunt standard: fierul beton e fier beton, cimentul e ciment 🙂
Pretul la rosu nu ar trebui sa depaseasca 350-500 euro/mp. Depinde, de asemenea si de structura terenului, cu cat e mai greoi de lucrat pe el cu atat costurile vor creste.

Te-ai gandit si la varianta de incalzire?
Noi producem si instalam pompe de caldura + incalzire in pardoseala de aproximativ 15 ani, costurile initiale sunt mai mari decat la o instalatie clasica, insa investitia este amortizata in aproximativ 5 ani.
Daca ai nevoie de mai multe informatii da-ne un telefon sau un e-mail ca sa iti explicam mai multe.

o zi frumoasa si mult spor!

contact@pompedecaldura.eu (nr. de tel pe site)

Bună ziua!

CONSTRUIRE LA ROȘU

50 EURO/MPSC – MANOPERA.
100 EURO/MPSC – MATERIALELE.
150 EURO/MPSC – MANOPERA ȘI MATERIALELE.
Avans 30%. Reduceri de preț 50% – la manoperă.

CONSTRUIRE LA CHEIE

100 EURO/MPSC – MANOPERA.
200 EURO/MPSC – MATERIALELE.
300 EURO/MPSC – MANOPERA ȘI MATERIALELE.
Avans 30%. Reduceri de preț 50% – la manoperă.

Silvestru Sterie (Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Buna ziua doamna Anca,
Am o intrebare pentru d-voastra… daca casa la rosu dupa cum spuneti mai sus costa 350-500 de euro / mp , cat costa dupa d-voastra casa la cheie ? Si de lucrat cu terenul nu am auzit ca terenul ar fi greu de lucrat sau prelucrat …. eu zic sa va vindeti pompele de caldura si sa nu mai spuneti aberatii despre preturi constructii, sau constructii de case, pentru ca nu stiti nimic despre ele si e pacat sa va bagati, acolo unde nu trebuie.
Cu stima,

Corect ati spus domnule Mihai Lazar. Ce am mai ras citind comentariul pana la capat , de fapt parerea . Si totusi a lasat marja cam mare pe mp/la rosu de 150 E- eu le spun cheltuieli imprevizibile de obicei , in cazul dansei datorita lucrabilitatii greoaie a terenului nu sunt excluse surpari de teren sau stricaciuni inutile de materiale.

PS: Sigur Doamna Anca nu sta prea bine nici la instructiunile de montaj al acestor pompe doar privind site-ul de prezentare(din curiozitate – a scos prea multe aberatii intr-o singura fraza).Ma intreb , oare cum se descurca firma doar cu un singur angajat pe teren la montarea acestora , uneori niciunul? Cine centreaza , cine da cu capul?

Buna ziua.vreau sa incep constructia unei case cu masarda inalta in septembrie 2016, din poroterm, 230 mp,cu garaj si terase inclus in proiect, langa Timisoara. Doresc sa cunosc niste preturi la rosu si la cheie. Proiectul casei este finalizat astept avizul de la primarie.
Multumesc!

Buna ziua
Doresc sa fac o prelungire la casa 7 x 7 rezultatnd o camera plus o bucatarie si mansarda cu o baie
As dori preturi informative manopera si manopera + materiale la rosu
Posibilitate de inceperea lucrarii din 01.03.2017

Buna ziua.construesc case la rosu la cheie cu materialele mele .sunati la nr de telefon pentru mai multe informatii .0725042108

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *