Categorii
Intrebari de la cititori

Gresie sau parchet pe hol la intrare?

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce anume trebuie sa folosesc: gresie sau parchet pe hol intrare, care comunica in partea din fata cu bucataria si in stanga cu sufrageria (urmeaza sa scot gresia actuala de pe hol).
Mentionez ca toti peretii sunt crem foarte deschis, in sufragerie am parchet stil bradut culoarea mierii, proaspat raschetat si lacuit, holul comunica si cu sufrageria si cu bucataria si mi se pare ca daca pun gresie pe hol nu mai are nici o continuitate parchetul din sufragerie si nici nu gasesc o gresie care sa imite culoarea parchetului.
Va multumesc anticipat si astept un raspuns de la dvs.


Intrebare de la Cristina, pe adresa redactiei: Gresie sau parchet pe hol la intrare?

2 răspunsuri la “Gresie sau parchet pe hol la intrare?”

Buna, Cristina!

Parchetul masiv are un puternic impact decorativ, motiv pentru care indiferent ce tip de finisaj vei alege pentru pardoseala de pe hol, tot parchetul din sufragerie va fi cel ce va iesi in evidenta. Parerea mea este ca diferenta dintre un parchet laminat si unul masiv (obtinuta prin alaturarea lor) poate fi mai deranjanta decat diferenta dintre un parchet masiv si o gresie frumoasa. Plus ca n-ar trebui sa uiti ca si bucataria comunica cu holul, ceea ce iti permite sa mergi pe varianta gresiei. Alegerea modelului de gresie trebuie sa se faca si in functie de felul in care vrei sa arate la final apartamentul, adica de stilul pe care vei alege sa-l aplici. De pilda, daca vrei sa folosesti un stil mai rezervat, cu nuante clasice, poti opta pentru o gresie marmorata, adica niste placi ce imita marmura naturala, in timp ce daca vei decide sa mergi pe o amenajare moderna, poti opta pentru placi mari, mate. De pilda, o gresie gri poate fi optiune in acest caz.

trebuie sa montati gresie , nu cred ca nu exista un model , o paleta de culori care sa nu satisfaca exigentele dumneavoastra si care sa faca in mod placut transferul intre cele doua zone . Priviti holul ca pe o zona ” tehnica ” .
Ovidiu Lupas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *