Categorii
Intrebari de la cititori

Merita sa termoizolez o casa la rosu cu multipor Xella?

Buna seara! Detin o constructie la rosu in localitatea Slobozia (Ialomita), p+m si doresc sa o termoizolez cu multipor de la Xella! Daca a folosit cineva acest material la termoizolare exterioara si doreste sa-mi impartaseasca cateva pareri, daca merita efortul financiar vis a vis de polistiren, cateva sfaturi ar fi binevenite pentru ca in afara de polistiren din ce vad la constructii, nu se folosesc alte materiale termoizolante! Va multumesc anticipat celor care imi raspund si ma ajuta in luarea unei decizii!


Intrebare de la Valentin, pe adresa redactiei: Merita sa termoizolez o casa la rosu cu multipor Xella?

6 răspunsuri la “Merita sa termoizolez o casa la rosu cu multipor Xella?”

buna seara
eu zic ca da, poliesterul este o solutie pe termen scurt aprox 15 ani pe cind multipor traieste cit cladirea

Despre Polistiren nu se poate spune din practica pentru ca nu avem inca proiecte ajunse la „maturitate” si care sa necesite inlocuirea termosistemului.

Multipor are un cost destul de ridicat (depaseste chiar si vata) si este folosit in regula la izolatiile interioare, unde este imposibil de izolat pe exterior.

Multumesc Stefan 51 si ConstruireaCasei pentru pareri! Dupa cate vad,lumea nu prea termoizoleaza cu multipor, deci cred ca tot polistirenul ramane de baza din pacate!

Dacă nu s ar pune problema de bani, care termosistem considerați ca ar fii.mai bun: vata bazaltica sau MULTIPOR?

VA MULȚUMESC!

MULTIPOR !
Doar ce am primit oferta de la Xella , 80 ron/mp calculat cu plasa, dibluri, adeziv si masa de spaclu.

Salutare Prieteni,

Din punctul meu de vedere,cele mai bune materiale termoizolante la ora actuala din Romania sunt:Multipor si vata minerala bazaltica,au un echilibru de bun simt, intre calitate pret…Spor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *