Categorii
Intrebari de la cititori

Pret manopera casa P + M, 200 m2 in Brasov

Cat ajunge manopera la o casa in Brasov, in jur de 200 m2, doar la rosu? Astept oferte si firme cu seriozitate. Constructia incepe anul viitor in primavara, acum astept terminarea proiectului, casa e cu P+M.


Intrebare de la Luca, pe adresa redactiei: Pret manopera casa P + M, 200 m2 in Brasov.

12 răspunsuri la “Pret manopera casa P + M, 200 m2 in Brasov”

Buna ziua
Va propun 32 euro/mp suprafata construita, reprezentind manopera la rosu . Dupa analiza proiectului, acest pret poate sa scada, sau sa creasca in functie de complexitatea lucrarii pe care v-o doriti.
Cu stima, CAVAS. 0745315725
cavas33@yahoo.ro

Sunt beneficiar si cu 175 euro mp am ridicat la rosu (acoperis tigla + zidarie caramida + parter) fara subsol, casa P+M 193mp. Materialele cumparate si negociate de mine de buna calitate. Asta e un pret real pentru o casa care sa si stea in picioare, restu sunt baliverne.
Cu respect AL.

VA APRECIEZ SINCERITATEA DOMNULE ADRIAN,
Multi dau preturi ireale, in necunostinta de cauza, multi de pe acest sait nu au lucrat o zi in constructii, dar cauta lucrari pentru altii, pentru un comision de 10-15 % ca asa este la noi, de ce sa muncim cand se poate castiga stand acasa in fotoliu in fata calculatorului.
Cu stima,
Mihai Lazar

Buna ziua,pentru d-l Luca,trimiteti,va rog ,documentele pe care le aveti,si celelalte care vor fi gata,pe adresa de mail binian.construct@yahoo.com si va vom intocmi un deviz de oferta pe manopera ce va reflecta pretul real.Va multumesc.

Suntem o firma de constructii din Brasov cu 11 angajati ,detinem panouri doka pentru cofraje,popi,mai compactor,vibrator beton ,etc.Real vorbind nu se dau preturi asa in vant fara un calcul amanuntit pe baza de deviz dar din propria experienta de zi cu zi ajungeti la 140-160eur cu materiale si manopera pe metrul patrat construit(desfasurat).astept schite sau proiect pe mail.

Buna ziua lucram la Sanpetru suntem din Harghita daca trimiteti proiectulsa facem o estimare. email; gerendahazak@ freemail.hu
tel; 0744 207 743. Cu stima!

Bună ziua!

Manopera și materialele LA ROȘU costă aproximativ 30000 EURO în funcție studiul geotehnic, în funcție de structură, în funcție de proiect și de alte condiții de realizare (200 MPSC X 50 EURO/MPSC = 10000 EURO – MANOPERA LA ROȘU și 200 MPSC X 100 EURO/MPSC = 20000 EURO – MATERIALELE LA ROȘU)
Avans 30%. Reduceri de preț 50% – la manoperă.

Silvestru Sterie (Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

buna seara! suntem o firma serioasa cu sediul in sinaia lucram in domeniul contructiior de 8 ani.avem proiecte in romania si anglia. va rog sa imi trimiteti o adresa de e-mail pentru a va putea trimite ofertele noastre de preturi.o seara buna ! Aexandru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *