Categorii
Intrebari de la cititori

Preturi turnat temelie, demisol si altele, casa in Botosani

Buna ziua! As dori sa demarez lucrarile pentru constructia unei case in Botosani. Deocamdata suntem la semnat acte si facut intabulari, proiectul efectiv probabil va fi facut cam in doua luni. Inteleg pe deplin ca o cerere de oferta nu poate fi facuta fara un proiect dar noi totusi am dori un pret estimativ pentru a sti in ce bani ne putem incadra.
Este un teren in panta cu un tip de argila care retine apa (deci va trebui un beton hidroizolant – imi cer scuze, nu cunosc exact termenii tehnici). Casa efectiva o voi construi eu si va fi din lemn dar sunt cateva etape pentru care am nevoie de ajutorul unei firme de constructii:


1. turnat temelie + demisol. Placa la demisol va fi doar la partea de jos, nu va avea placa intre demisol si parter. Casa va fi un dreptunghi simplu, 5 m pe 8 m.
2. instalat fosa ecologica: de la casa pana la locul unde ar trebui sa fie fosa sunt cca 30m.
3. in fata locului unde ar trebui sa fie casa este un teren mai drept de 22 m pe 13 m. As dori sa fie drenat cu tevi din 3 in 3 metri (deci 4 randuri pe lungime) si indreptat cat mai bine.
4. la limita acestui teren drept as dori sa torn o temelie pentru un gard de lemn care va tine si diferenta de nivel. Ma intereseaza doar temelia respectiva care va fi de 22m lungime si cca 30cm peste nivelul solului.

As dori cate un pret orientativ pentru fiecare etapa, e posibil ca in functie de costuri sa renunt la unele din ele. Constructia ar trebui sa inceapa in primavara 2016, cat de repede permit conditiile meteo. De asemenea, daca ati putea sa-mi spuneti si cat timp credeti ca ar dura o asemenea lucrare ar fi perfect. Costurile ar trebui sa fie conform unei firme de constructii, deci nu la negru si sa includa totul (manopera, utilaje, materiale).
Asteptam raspunsul d-voastra. Va multumim.

Intrebare de la Nicu, pe adresa redactiei: Preturi turnat temelie, demisol si altele, casa in Botosani.

Un răspuns la “Preturi turnat temelie, demisol si altele, casa in Botosani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *