Categorii
Intrebari de la cititori

Recomandari centrale termice pe lemne si carbune

Buna ziua, as vrea pareri despre centrale termice pe lemne si carbune. Care credeti ca este mai rentabila VIADRUS sau Ferroli sau puteti sa-mi recomandati si alte marci dar care sa aiba iesirea de gaze maxim 160 mm deoarece mi-am achizitonat un cos de inox cu diametrul interior 160 mm. Va multumesc.


Intrebare de la Stefan, pe adresa redactiei: Recomandari centrale termice pe lemne si carbune.

4 răspunsuri la “Recomandari centrale termice pe lemne si carbune”

domle nu stiu ce sa fac sa rid sau sa pling cum mama masi cumperi cos inainte de a avea centrala? in cartea tehnica gasesti diametrul cosului in functie de putere, nu poti sa montezi un cos neadecvat ca nu functioneaza corect si atunci o sa revii pe casa dex sa intrebi de ce?in ce priveste centrala ia una cu doua sertare orizontale sau cu flacara intoarsa sa nu dai la ciori mai mult decit in casa

Eu recomand centrala cu gazeificare Viessmann Vitoligno 100 S de 25, 30,35 sau 40kw, în funcţie de suprafaţa pe care dorasti sa o încălzeşti. Aceste centrale au un randament foarte bun si nu consumă multe lemne. Diametrul cosului 150 mm.

Domnule daca merge asa bine centrala ta cu doua sertare orizontale sau cu flacara intoarsa,,,SA O STAPINESTI SANATOS,,, intrebarea mea a fost alta.

Vitoligo 100-S de la Viessmann are diametrul racordului la cos 150mmm. Este un cazan pe lemne cu gazeificare ce permite alimentarea cu bucati de lemne de pana la 50 de cm si la care timpii de asteptare pana la realimentare pot depasi 8 ore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *