Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi construire / cumparare / preturi casa in Craiova

Buna ziua, in primavara 2016 ne-am hotarat sa construim / cumparam o casa, suntem din Craiova si ne dorim o casa in zona Albesti-Dudovicesti. Am rugamintea daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri legate in general de construirea unei case si in special daca sunt persoane din zona si cunosc mai multe detalii, mi-ar fi de ajutor. Ne dorim o casa cu doua dormitoare, maxim trei, in functie de costuri (avem o parte din bani, vrem sa facem un credit pentru restul sumei si mi-ar fi de ajutor sa stiu niste preturi, cu aproximatie pentru a face calculele necesare).


Asadar: 1. cat costa metrul patrat de constructie la cheie? 2. Ar fi mai ieftina o casa pe parter (noi asta am prefera, avem un bebe si scarile nu ne incanta) sau o casa cu mansarda? 3. Sunt firme de constructii care au si proiecte si se ocupa de toate autorizatiile in zona Albesti-Dudovicesti? (Ne dorim o casa simpla, 2-3 dormitoare, o baie, o sala la intrare, sub 100 m) 4. In afara de casa in sine, firma poate construi si gardul (vrem sa achizitionam 500 m teren), fosa septica, camera centralei, etc si la ce preturi? 5.daca stiti teren de vanzare in zona, puteti lasa un numar de contact, deocamdata nu am cumparat. Multumesc anticipat pentru raspunsuri, o sa revin cu intrebari daca mai am nelamuriri.

Intrebare de la Melinda, pe adresa redactiei: Sfaturi construire / cumparare / preturi casa in Craiova.

4 răspunsuri la “Sfaturi construire / cumparare / preturi casa in Craiova”

Buna seara,numele meu este Claudiu si am o rugaminte
la dumneavoastra, ma puteti contacta pe mail:renoconst@gmail.com sau tel:0771633242 si va pot ajuta cu mai multe detali in privat.Va multumesc

Bună ziua!

Vă recomandăm o casă trainică cu fundație solidă și ziduri groase, odihnitoare și care să respire foarte bine, construită din materiale naturale – ciment fier beton, cărămidă , lemn, piatră… . Reduceri până la 50% – la manoperă. Avans 30%.

Manoperă: 50 EURO/MPSCD, pentru construire LA ROȘU și 100 EURO/MPSCD pentru construire LA CHEIE.
Materiale și manoperă: 150 EURO/MPSCD pentru construire LA ROȘU și 300 EURO/MPSCD pentru construire LA CHEIE.

Silvestru Sterie(Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *