Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vreau sa construiesc o baie, nu e canalizare. Cum procedez?


Buna ziua. Intetionez sa-i contruiesc o baie bunicii mele si as dori sa imi fac o idee de costul estimat al proiectului. In principiu ma intereseaza o constuctie de aproximativ 3m / 2m. Baia ma intereseaza sa aiba wc, bideu, chiuveta si un dus construit fara cadita. Prinicipala problema ar fi ca nu exista canalizare, deci as vrea sa inteleg ce solutii sunt? Trebuie construit un depozit pentu apa murdara care va fi golit periodic sau cum se face? Mentionez ca bunica mea locuieste in sat Vulturu. Multumesc anticipat.


Intrebare de la George, pe adresa redactiei: Vreau sa construiesc o baie, nu e canalizare. Cum procedez?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Stefan 51 in noiembrie 1st, 2015

buna seara
cumparati o fosa septica,sau construiti una

SULTANA GABRIEL-MARIAN in noiembrie 1st, 2015

Faceti /Construiti o fosa septicadin beton, hidroizolata pe exterior, amplasata la cca. 1o m de locul unde va fi baia ( oricum 10,00m este distanta fata de orice constructie coform normelor).Fosa va avea cos de ventilatie/ conducta de aerisire si capac pentru caamin vizitabil- vidandabil, adica periodic in functie de capacitatea fosei sa o puteti goli. Fosa se poate racorda prin conducta de PVC tip greu 110 mm, de baia care se amenajeaza .

ConstruireaCasei.wordpress.com in noiembrie 2nd, 2015

Daca in principiu utilizeaza o singura persoana, propun o improvizatie de genul urmator: un recipient tip IBC (se gasesc la 300 lei la mana a doua) ingropat si supraplinul cu opritor de reziduri (cot intors) sa mearga (ideal intai intr-un al doilea bazin, apoi) fie intr-un put absorbant, fie intr-un tunel de drenaj sau percolare. Este cea mai simpla, ieftina si eficienta solutie. Totul cu respectarea unor pante minime.

Evident, in locul acestei improvizatii puteti cumpara o fosa septica (cu acelasi principiu de functionare, numai ca va avea doua compartimente/camere – insa puteti face acelasi lucru alaturand doua recipiente) cu sau fara nevoia de vidanjare.

Succes!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii