Categorii
Intrebari de la cititori

Am un teren in Brasov, cat ma costa o casa la rosu, 152 mp?

Buna ziua tuturor. Detin o parcela de teren in comuna Sanpetru, judetul Brasov, de 700 m2 si vreau sa ma apuc sa ridic o casa. Am vazut un proiect de o casa de 152 m2 P+M si vrem sa stim cu aproximatie cam cat ne costa ridicarea ei la rosu. Va multumesc anticipat. Apropo, sa aveti idee cam de ce casa este vorba, cautati pe google „Proiect Casa STELA”.


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Am un teren in Brasov, cat ma costa o casa la rosu, 152 mp?

11 răspunsuri la “Am un teren in Brasov, cat ma costa o casa la rosu, 152 mp?”

Buna ziua,trimiteti,va rog ,documentatia in format electronic pe adresa de mail binian.construct@yahoo.com pentru oferta.La prima vedere costurile la rosu cu material inclus ar fi in jurul valorii de 27000 de euro.Va multumim.

Bună ziua!

152 mp X 50 EURO/MP = 7600 EURO – MANOPERA LA ROȘU.
152 mp X 100 EURO/MP = 15200 EURO – MATERIALELE LA ROȘU.
Pentru terase și balcoane 1000 – 1700 EURO ar fi manopera LA ROȘU și 2000 – 3400 euro ar fi materialele LA ROȘU. Avans 30%. REDUCERI până la 50% – la manoperă.

Silvestru Sterie (ȘEF ȘANTIER)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Buna ziua,am vazut proiectul casei stela si pretul este de:casa la rosu manopera 7000-8000 euro .Manopera + materiale 14 000-16 000 euro in functie de cerintele dorite si planul casei.va salutam si va asteptam cu intrebari pe adresa de mail renoconst2012@gmail.com

Buna ziua
In primul rand va multumesc pentru timpul acordat si ca mi-ati raspuns la intrebare.
Deci pretul este cam acolo unde mi-am imaginat,dar vreau sa inteleg daca prin „casa la rosu” este inclus si acoperisul.Si daca tot ma aflu aici imi puteti da informatii despre un beci?daca vreau sa fac sub aceasta casa un beci cam de circa 15m2,cam cat m-ar costa?ca daca l-as face sub toata casa…cred ca ma cam usuca la buzunar,nu stiu ce sa zic…ma puteti ajuta cu un sfat?

Buna seara,pentru Claudiu,cu 16000 de euro nu vei reusi sa ridici casa la rosu.Vei face fundatia si parterul.Cind vei dori sa termini mansarda iti vei da seama ca nu mai ai bani.Si atunci vei intra in polemica cu beneficiarul……..Preturile la care pretinzi ca lucrezi sint ireale.Acele reduceri la care te referi sint ,de fapt amageli sa incinte pe cei necunoscatori.

Ar fi bine sa citesti mai bine mesajul meu si pe vele mai fe dus sa vezi ca sunt cam aceleasi preturi ms

Pentru Claudiu,

poti construi si in Timisoara?
Cat ar costa o mansarda de 80 mp cu peretii exteriori din BCA, cei interiori despartitori din porotherm, acoperis din tigla, 3 camere si o baie?

Multumesc anticipat.

Pentru Claudiu,nu se intelege ce-ati scris pe 4 noiembrie,( pe vele mai fe dus )Stati foarte prost cu ortografia.

Pentru Florian am vrut sa scriu pe cele de mai sus scz. daca nu sa inteles da nu timp de conversatii pe site.Si nu inteleg de ce sunteti singurul care com.pe site Va salutam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *