Categorii
Intrebari de la cititori

As dori sa renovez un apartament aflat intr-o casa declarata monument

refacere apartament
refacere apartament

Buna ziua. Uitindu-ma pe site-ul dumneavoastra am vazut ca dati multe indicatii folositoare. Poate puteti sa ma ajutati si pe mine in refacerea unui apartament. Se afla intr-o stare urata si as vrea sa-l renovez. E o casa declarata monument, zidurile de sustinere sunt bune si se afla la etajul 1. Va trimit si foto a impartiri lui, poate totusi se poate schimba cate ceva. Va multumesc anticipat.


Intrebare de la Iulian, pe adresa redactiei: As dori sa renovez un apartament aflat intr-o casa declarata monument.

5 răspunsuri la “As dori sa renovez un apartament aflat intr-o casa declarata monument”

Buna ziua
Rog stabiliti ce lucrari de finisaje interioare doriti sa se execute ( tencuit, glet, rigips, faianta, parchet montat usi, etc) ,si comunicati-mi pe adresa cavas33@yahoo.ro. De asemenea comunicati-mi daca sinteti de acord sau nu cu vizualizarea stadiului actual al apartamentului ,inainte de prezentarea ofertei.
Multumiri

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de restaurari/renocari de case totul de la a la z.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.

Bună ziua,am experiență în renovarea caselor vechi și vă pot arăta dacă doriți și lucrări executate atât la interior cât și la exterior. Vă pot face un deviz gratuit dar numai după vizionarea lucrării și stabilirea tuturor lucrărilor ce trebuiesc executate și bineînțeles ca pot ajuta cu sfaturi( ținând cont de experiență pe care o am). Contactati-ma la țel 0724979155 sau ditadurnac@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *