Categorii
Intrebari de la cititori

Caramida de sticla sau faianta la cabinele de dus zidite?

Ce este recomandat sa se foloseasca la cabinele de dus zidite, caramida de sticla sau faianta? Astept sfatul unui specialist. Multumesc.


Intrebare de la Simion, pe adresa redactiei: Caramida de sticla sau faianta la cabinele de dus zidite?

Un răspuns la “Caramida de sticla sau faianta la cabinele de dus zidite?”

Buna, Simion!

In opinia mea, cele doua materiale amintite de tine au intrebuintari diferite: caramida din sticla putand lua forma unui perete (practic, este materialul din care se poate construi peretele menit sa separe cabina de dus de restul baii), iar faianta fiind un finisaj utilizat in placarea unui perete existent sau a unuia construit din gips carton, caramida sau bca, de pilda. Alegerea iti apartine in totalitate, dar aceasta trebuie facuta mai ales in functie de preferintele tale si ale celorlalti membri ai familiei tale. Mai pot adauga ca un perete din caramida de sticla permite trecerea luminii, in timp ce unul din zidarie sau din gips carton va duce la obtinerea unei cabine de dus intunecoase.

O alternativa la cele doua solutii luate in calcul de tine ar fi panourile din sticla securizata, special concepute pentru cabinele de dus. Acestea pot fi gasite in marile magazine de bricolaj la raionul cu obiecte sanitare. Din punctul meu de vedere, aceasta solutie este si cea mai eleganta dintre toate. prin urmare, daca ar fi sa aleg o varianta, as alege-o negresit pe aceasta.

Pe acest subiect poti citi si urmatoarele articole:

https://www.casadex.ro/2013/12/baia-impartirea-pe-zone-de-activitate-imagini/

https://www.casadex.ro/2015/03/cabina-de-dus-fara-cadita-un-atribut-pentru-baile-moderne/

https://www.casadex.ro/2014/01/cabina-de-dus-din-caramida-de-sticla-modele-si-imagini/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *