Categorii
Intrebari de la cititori

Caut o canapea ingusta si confortabila pentru un living

Mi-am transformat bucataria intr-un mic living. Chiuveta era pe balcon, tevile de scurgere si alimentare traverseaza livingul pe langa perete, deloc estetic, ce sa zic. Vreau sa achizitionez o canapea sa le si mascheze. Oare voi gasi o canapea ingusta dar si confortabila? Aveti idee? Va multumesc.


Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Caut o canapea ingusta si confortabila pentru un living.

Un răspuns la “Caut o canapea ingusta si confortabila pentru un living”

Buna, Alina!

Pentru ca fosta bucatarie este acum un living consider ca chiar ai nevoie de o canapea, insa nu neaparat in scopul de a masca inesteticele tevi ce traverseaza peretele. pentru acestea din urma exista solutii mai elegante, una dintre ele fiind constructia unei masti din gips carton care iti va oferi si un spatiu de depozitare in partea superioara. ca sa intelegi despre ce vorbesc, te rog sa arunci o privire pe imaginile din urmatorul articol: https://www.casadex.ro/2015/10/inainte-si-dupa-transformarea-si-amenajarea-unui-living-mic-de-16-mp/

In cazul livingului din articolul sugerat acea constructie este amplasata exact in spatele canapelei si in opinia mea arata foarte bine, fara sa ocupe prea mult spatiu.

Cat despre gasirea unei canapele inguste, cred ca trebuie sa-ti indrepti pasii spre magazinele cu mobila unde sa afli daca exista modele de canapele cu dimensiuni atipice. In caz contrar, iti sugerez fie sa te multumesti cu o canapea de dimensiuni obisnuite, fie sa o inlocuiesti cu un set de fotolii micute si cu design suplu si delicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *