Categorii
Intrebari de la cititori

Caut oferta pret constructie casa in Brasov cu subsol

Va Salut. Doresc sa construiesc o casa cu subsol de aproximativ 30 mp si P + 1 total suprafata construita este de 225 mp fara beci si suprafata utila aproximativ 160 mp. Constructia va fi in Brasov. Caut o oferta de pret din partea unui constructor serios.


Intrebare de la Manoli, pe adresa redactiei: Caut oferta pret constructie casa in Brasov cu subsol.

6 răspunsuri la “Caut oferta pret constructie casa in Brasov cu subsol”

Buna ziua
Orientativ, va propun pretul manoperei la rosu de 40.000 ron. Dupa analiza proiectului, acest pret poate sa scada sau sa creasca, in functie de complexitatea lucrarii pe care v-o doriti
Cu stima, CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro
Mesteri constructori de calitate, executam in toate judetele case la roru. Preluam case la rosu, pentru executarea de finisaje interioare si exterioare. Renovam apartamente si case.

Bună ziua!

Preț aproximativ:
255 MP X 50 EURO/MPSC = 12750 EURO – manopera LA ROȘU (100 EURO/MPSC – materialele LA ROȘU).
255 MP X 100 EURO/MPSC = 25500 EURO – manopera LA CHEIE (200 EURO/MPSC – materialele LA CHEIE.
Avans 30%. Reduceri până la 50% – la manoperă.

Silvestru Sterie (Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Bună ziua,
Suntem interesati de acest proiect si vă rugăm să trimiteti proiectul de executie pe email-ul nostru ( office@proiecte-civile.ro) pentru a vă oferii o cotatie de cost realistă. Avem colaboratori ce ne sustin in vederea obtinerii celui mai bun pret la materiale de constructii si dispunem de personal calificat pentru a putea face fată celor mai exigente pretenții in domeniul construcțiilor. La activ avem atat proiecte civile rezidentiale, cat si proiecte industriale finalizate cu succes.
Calitatea si seriozitatea ne recomandă ca fiind un colaborator de nădejde.
Asteptăm cu interes cererea de ofertă!
Cu consideratie,
Administrator
Nicu Georgescu
Tel: 0732654751
Email: georgescu.nicolae@proiecte-civile.ro

Buna seara.Firma spaniola U.R.H.Romero realizeaza lucrari particulare de nivel inalt in Spania,Maroc si Romania.Va putem face o oferta tentanta.Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de mail roxxy_anabel@yahoo.com.Ne trimiteti planele de lucru asa cum a ti dori dvs.sa iasa noi va facem un pret total si va contactam.Trimite ti ne si numarul dvs.de telefon ca sa va putem contacta telefonic.Va multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *