Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culori recomandati pentru usile de interior si treptele scarii?

Buna ziua, amenajam o casa cu parter, etaj si mansarda. Casa e foarte luminoasa, cu geamuri, usi mari, tamplaria este de culoarea nucului. Am achizitionat gresia pentru hol care este deschisa cu nuante pale de bej-gri. M-ar interesa daca se potriveste un parchet gri-argento? Si ce culoare mi-ati recomanda pentru usile de interior si pentru treptele scarilor. Va multumesc anticipat.


Intrebare de la Bianca, pe adresa redactiei: Ce culori recomandati pentru usile de interior si treptele scarii?

6 răspunsuri la “Ce culori recomandati pentru usile de interior si treptele scarii?”

Buna, Bianca!

Pentru ca tot ai specificat ca este vorba despre o casa luminoasa, cu ferestre mari, cred ca puteti merge pe trepte si usi de interior in ton cu tamplaria ferestrelor (daca va place aceasta culoare). Acestea vor forma un contrast pronuntat si placut cu parchetul in tonuri deschise. Si da, daca doriti sa mergeti pe gri-argento pentru parchet, cred ca faceti o alegere buna 🙂

Eu una as merge pe usi albe, clasice, parchetul pe care il doriti – griul acela si plinte albe de MDF de cel putin 12 cm.
La living as monta tot o usa alba, dubla, cu geamuri cat cuprinde usa!
Mi se pare ca oricat de mare si luminoasa ar fi o casa, mobila si tamplaria inchisa la culoare, strica din farmecul casei si o fac sa para mica si trista.
Treptele le poti realiza din parchet, ca sa fie exact aceeasi nuanta si sa nu apara discrepante foarte mari.
Noi asa le-am facut din acelasi parchet pe care il avem pus in restul casei, si vreau sa spun ca arata minunat.

Andreea, imi plac foarte mult toate sugestiile tale, sunt foarte bine argumentate si cred sincer ca sunt utile pentru ceilalti membri ai comunitatii noastre. Keep up the good work!

Multumesc frumos de aprecieri, Victoria.
Noi suntem in plina constructie si decorare, deci am batut foarte mult internetul si cam tot ce exista in materie de amenajari, finisaje si decoratiuni.
Am vrut o casa in care sa ne fie drag sa locuim, si desi am investit multi bani, sper ca in final va iesi ceva frumos.

Sunt convinsa ca veti obtine o casa superba – un adevarat camin, din comentariile tale se vede ca ai acumulat destule cunostinte in materie de amenajari, dar si ca ai gusturi frumoase 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *