Categorii
Intrebari de la cititori

Ce ferestre se potrivesc la acoperis din tigla culoare maro

Buna ziua. La o casa construita la rosu cu acoperis din tigla creaton, culoare maro, ce fel de ferestre imi recomandati? Va rog sa-mi trimiteti si modele tinand cont ca ferestrele de la parter sunt dreptunghiulare iar cele de la etaj sunt cu arcada. As dori sa o amenajez in stil clasic imbinat cu modern. Va multumesc!


Intrebare de la Valentina, pe adresa redactiei: Ce ferestre se potrivesc la acoperis din tigla culoare maro.

3 răspunsuri la “Ce ferestre se potrivesc la acoperis din tigla culoare maro”

Buna, Valentina!

Din pacate, timpul nu ne permite sa-ti trimitem imagini, asa cum ne-ai rugat. Iti pot spune insa ca, din punctul meu de vedere, ai cel putin doua optiuni: fie sa mergi pe tamplarie in ton cu acoperisul, fie sa alegi o tamplarie alba, clasica. Conteaza foarte mult bugetul de care dispui, dar si cum vrei sa-ti amenajezi interiorul casei. Daca vrei sa compui un interior perfect armonios, ar trebui sa ai in vedere asortarea tamplariei cu usile de interior (desi nu ma numar printre cei care considera ca aceasta regula nu poate fi incalcata). Altfel spus, daca vrei sa montezi usi de interior albe, ideal ar fi ca si tampalria sa aiba aceeasi culoare si tot asa. Poti insa opta pentru o tamplarie cu doua fete: maro la exterior, ca sa fie in ton cu acoperisul si alba la interior, daca vrei sa mergi pe usi de interior albe, cum spuneam si anterior. Daca ar fi sa aleg, as merge pe usi albe, mai ales ca vrei sa-i imprimi decorului si un aer clasic. Iata si cum arata aceasta in amenajarea unei locuinte: https://www.casadex.ro/2015/09/de-ce-imi-plac-usile-de-interior-si-plintele-albe/

In alta ordine de idei, daca bugetul de care dispui iti permite, iti sugerez sa mergi pe tamplarie din lemn, care nu doar ca arata mai bine, ci este si mult mai sanatoasa, in opinia multor arhitecti cu vechime. Plus ca, o tamplarie din lemn iti permite o mai mare lejeritate in alegerea culorii, aceasta putand fi vopsita in absolut ce culoare iti doresti, nu trebuie decat sa o alegi.

Buna, am nevoie de ajutor, am acoperisul la casa maro, nu stiu pe ce culoare sa merg la geamuri, îmi place foarte mult numără gri antracit ! Iar pe interior vreau sa merg in nuanțe de gri și alb! Credeți ce se potrivește? gri antracit la geamuri , usa ?

Buna, Radud!

Eu cred ca tamplaria gri antracit va arata frumos in combinatie cu acoperisul maro. De fapt, cum am mai spus si in alte randuri, griul se potriveste sau poate fi asortat cu orice culoare, asa ca il poti folosi fara probleme si in amenajarea interioara a casei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *