Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce inaltime ar trebui sa aiba un living open space de 11 x 6 m?


Va salut. Intrebare: Ce inaltime ar trebui sa aiba livingul si bucataria (open space) avand dimensiunile – latimea de 6.20 m si lungimea de aproximativ 11 m. Fac cunoscut ca la nivelul centurii am prevazute 2 grinzi suspendate ce trec prin mijlocul livingului de dimensiune 60cm / 30cm pentru sustinerea etajului. Va multumesc.


Intrebare de la Ionut, pe adresa redactiei: Ce inaltime ar trebui sa aiba un living open space de 11 x 6 m?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

ConstruireaCasei.wordpress.com in noiembrie 6th, 2015

Buna ziua!

Daca eficienta energetica a casei este suficient de buna (sau dispuneti de resurse pentru incalzire in lunile reci) puteti ridica planseul oricat (chiar si pe 2 niveluri)!

Inaltimea minima ar fi 2,60 insa mai degraba 3,00 m

Insa, depinde si de designul interior, coloristica, accesorizari (model de tapet, lampi, scafe, et c.) care, de multe ori suplinesc unele minusuri constructive.

De mare efect mi se pare ideea de a cobora podeaua cu 2-3 trepte pentru a obtine o inaltime optima si, totusi, plafonul sa ramana la aceeasi cota pentru nivelul superior (desigur, in ideea ca sub living nu se afla un alt nivel)

Succes!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii