Categorii
Intrebari de la cititori

Cu ce pot sterge adezivul cu care au fost lipite placile de polistiren pe un tavan de lemn?

Buna seara, am si eu o intrebare, cu ce pot sterge adezivul cu care au fost lipite placile de polistiren de pe un tavan de lemn? Am dezlipit placile, dar a ramas adezivul si nu stiu cu ce sa-l dezlipesc. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, e urgent. Locuiesc in Germania si m-ar interesa sa-mi spuneti cum se numeste aici, acel produs, sau de ce este nevoie. Va multumesc!


Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Cu ce pot sterge adezivul cu care au fost lipite placile de polistiren pe un tavan de lemn?

2 răspunsuri la “Cu ce pot sterge adezivul cu care au fost lipite placile de polistiren pe un tavan de lemn?”

Ati uitat sa specificati cu ce au fost lipite . Cu adeziv poliuretanic sau pe baza de ciment. In primul caz exista spray-uri care dizolva aceasta spuma poliuretanica (denumirile la noi sau fabricantul sunt putin diferite de cele nemtesti , dar cereti spray ptr. dizolvarea spumei poliuretanici , vedeti ca si aici sunt pe calitati , nu-l luati pe cel mai ieftin ptr. ca nu veti avea efectul dorit), iar in al doilea caz spaclul si smirghel. Sunt detalii importante ptr. a avea o operatiune de succes. In mod normal ar trebui sa fie spuma , dar se mai intampla ca unii sa foloseasca la acest gen de lucrari si adeziv pe baza de ciment. Deci identificati materialul folosit iar mai apoi spor la treaba . Acum am observat ca marca CERESIT se gaseste si in Germania. Cautati aceasta marca . Sunt destul de bune. SPOR LA TREABA

Cred ca este o lucrare serioasa (complicata si datorita pozitiei de lucru). Puteti trimite va rog niste poze pentru clarificare la andrei@casadex.ro ? indicati link-ul acestui articol pentru postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *