Categorii
Utile

Cum pot transforma garsoniera din plan in locuinta cu doua camere?

garsoniera de transformat in apartament doua camere

Buna ziua. Va contactez pe aceasta adresa pentru a putea transmite desenul anexat. Va rog sa imi sugerati cum se poate transforma garsoniera din planul atasat in locuinta cu doua camere. Multumesc.


Intrebare de la Mariana, pe adresa redactiei: Cum pot transforma garsoniera din plan in locuinta cu doua camere?

3 răspunsuri la “Cum pot transforma garsoniera din plan in locuinta cu doua camere?”

Buna ziua, Mariana!

O garsoniera cu o configuratie asemanatoare vei gasi in articolul urmator: https://www.casadex.ro/2015/10/fosta-garsoniera-transformata-intr-un-apartament-amenajat-in-plan-deschis/

Dupa cum vei vede ca arata aceasta garsoniera dupa amenajare, nu putem spune ca a fost impartita in doua camere obisnuite, ci s-a gasit o solutie de amenajare a unui dormitor amplasat discret in fosta logie, ceea ce cred ca poti face si tu, doar ca ar trebui sa demolezi peretele dintre camera si balcon si sa ridici un altul cu cel putin 70 cm mai spre interiorul camerei. Ideea este ca in acest fel si dormitorul, dar si camera de zi vor beneficia de lumina naturala, cum e si firesc.

Cat despre bucatarie (intamplator, cu mai multi ani in urma am locuit si eu intr-o garsoniera compartimentata identic si stiu cat de mica este bucataria), as alege sa o amenajez in plan deschis, cu locul de luat masa proiectat intre living si bucatarie. O hota buna te va ajuta sa captezi si sa elimini mirosurile de mancare, in opinia mea, daca te ingrijoreaza acest aspect.

Multumesc inca o data pentru receptivitate. Pentru a intelege mai bine,
> daca puteti, as fi dorit o modificare pe plan.
> Seara buna,Mariana

Mariana, din pacate, timpul nu ne permite sa modificam planuri. Cred ca am explicat destul de clar ce modificari consider ca pot fi facute in garsoniera ta. Iar daca ai vreo nelamurire in privinta informatiilor din mesajul anterior te rog sa-mi spui, ca sa incerc sa explic inca o data 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *